У Нововолинську люди змушені стояти в чергах до маршрутки, щоб дістатися на кладовище

1
1
У Нововолинську люди змушені стояти в чергах до маршрутки, щоб дістатися на кладовище
У Нововолинську щорічний похід до померлих родичів перетворюється на справжнє випробування через недостатню кількість маршруток, що курсують на кладовище.

Про це пише лучанка Ірина Хомчук у Фейсбуці.

"Нововолинськ - моє місто дитинства. Я сюди їжджу до сім'ї та родичів, ще й до тата, дідуся, бабусь на могилки на проводи. Кладовище на 2 шахті - наймасовіше у шахтарському місті. Проте щорічний похід до померлих родичів для містян та гостей міста - це справжнє випробування" - пише жінка.

"Давка в маршрутці (байдуже о котрій ти їдеш туди чи звідти), пилюка в лице дорогою до могилок, купа автівок на вузькій дорозі в обидві сторони до могилок...ЦЕ ЖАХ. Зрозуміють мене нововолинці! Та що там я - молода, здорова. А старших людей шкода - у цій давці, спекотній погоді, оминаючи у пилюзі ці автівки, вони стоять у чергах до маршруток в обидві сторони...щоб знову стояти у маршрутці за 4 грн" - написала Ірина.

За її словами, така картина навколо кладовища відбувається щороку.

"Ні поліція, ні влада не здатна зробити цю частину свята для людей хоч трохи зручнішу і приємнішу. Сором!" - підсумувала Ірина Хомчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніби у нас в Луцьку краще...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні