Розмітку на луцьких дорогах обіцяють у травні

0
9
Розмітку на луцьких дорогах обіцяють у травні
Розмітка на луцьких дорогах може з'явитися у травні.

Про це стало відомо із сюжету каналу ICTV.

Нагадаємо, лучани скаржилися, що у місті зникла дорожня розмітка. Після зими на дорогах ні пішохідних переходів, ані смуг. Водії їздять за звичкою або навмання, часто спричиняючи аварійні ситуації.

Найскладніше пішоходам. Адже там, де рух насичений, зникли й "зебри" – люди на свій страх та ризик просто перебігають шляхи.

Скажімо, біля дитячої поліклініки на вулиці Чорновола знак є, а "зебри" немає. Тут рух насичений, а реагувати на пішоходів водії не поспішають.

Особливо розгублені діти, які звикли переходити дорогу на "зебрі".

Та біда у Луцьку не лише із "зебрами". Розмітки у Луцьку взагалі майже немає. І це велика проблема, адже без розмітки водії їздять часом як їм заманеться.

Водії мусять дивитися на знаки, кажуть поліцейські, хоча й визнають: дорожня розмітка мусить бути. Адже збільшується кількість аварій, у яких страждають і пішоходи. На їхні приписи комунальники поки не реагують.

Комунальні служби запевняють, що термін експлуатації розмітки, нанесеної фарбою, півроку. Днями вдруге провели тендер і визначають переможця, який до роботи приступить уже в травні.

"Не зовсім ми відремонтували дороги. По ямах не хочеться наносити розмітку. Це перша причина. Друга - основна. Тендер ми оголосили десь більше місяця тому, було чотири учасники, досить багато суперечок, і відхилили чотирьох учасників", - прокоментував ситуацію директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

На розмітку луцьких доріг планують витратити 2 мільйони гривень.

Теги: дороги, жкг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні