За 30 років не бачили, щоб люди так смітили, - луцький комунальник

2
0
За 30 років не бачили, щоб люди так смітили, - луцький комунальник
Директор "Луцькспецкомунтранс" розповів, що за 30 років роботи працівники не бачили, щоб люди так смітили, особливо на Великдень.

Про це пише Суспільне.

«Люди працюють більше тридцяти років, кажуть, що такого ще не бачили. Ми до сьогоднішнього дня не можемо вичухатися з тієї ситуації, яка була на пасхальні свята. В нас всі працювали на свята, ми змушені були після того зупинити автомобілі, бо вже практично без гальм їздили», - зазначає директор підприємства Валерій Кузьмич.

Крім того він наголошує, що твердих побутових відходів у місті побільшало, а на підприємстві не вистачає техніки та людей.

За словами Валерія Кузьмича, підприємство шукає водіїв та вантажників. Працевлаштовувати готові і мешканців приміських сіл, готові організувати для них «довіз» на роботу.

«Враховуючи те, що ми хочемо із 1 червня робити зовсім роздільний вивіз сміття, тобто до однієї площадки посилати три автомобілі, один автомобіль буде забирати суху фракцію, другий «мокру» фракцію, а третій автомобіль ПЕТ-пляшку, то тим транспортом, який ми маємо, ми не зможемо це зробити» – каже посадовець.

Нагадаємо, зам луцького мера Григорій Недопад заявив, що луцькі двори потопали на Великдень у смітті, бо самі ж містяни смітили значно більше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гройсман покращив життя українцям. Люди почали обжиратись, от і проблеми.
Відповісти
"ми не зможемо це зробити" - подякуйте ідіотам які пишуть закони не підкріплюючи їх нічим фінансово.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні