Емоції, шторм та Чорне море у новому кліпі «Другої Ріки»

0
-9
Емоції, шторм та Чорне море у новому кліпі «Другої Ріки»
Гурт "Друга Ріка" презентував нове відео на проникливу пісню "Секрет".

Нове відео музиканти зняли у перерві між концертами в Одесі та Миколаєві. Зйомки пройшли на березі Чорного моря.

"Секрет" – пісня з сьомого за рахунком лонгплею гурту Друга Ріка під назвою "Піраміда". Це особиста історія фронтмена гурту Валерія Харчишина та один з найскладніших треків нової платівки.

Історія "Секрету" тягнеться вже кілька років: музика до синглу була написана давно, але дібрати слів ніяк не вдавалося.

"Я не знаю, чи повинні люди ділитися секретами, але розповідають їх усі. Або ж багато хто з нас. Напевно, так ми усі економимо на психіатрах. У мене небагато секретів. Швидше за все, один, та й того немає. Він би виник, якби мені вдалося домовитися з Богом. Адже пісня – це розмова з ним", – ділиться лідер "Другої Ріки".

У роботі над новим відео команда повернулася до Ані Бурячкової, з якою раніше було відзнято кліп на трек "Ти Є Я". Завдання перед режисеркою постало справді непросте – передати емоції на межі, де відчай зустрічається з надією. Той стан людини, коли вона готова на все, тільки б допомогти близьким.

Локації та пейзажі навмисно шукалися невпізнанними – тому вибір припав на набережну зону Чорного моря. І тут на секретні зйомки обрушилася буря та морський шторм. Половину з локацій – затопило. З одного боку, це ускладнило робочий процес. З іншого, за словами режисерки, додало правильної атмосфери. Природа перемагала, як в кадрі, так і поза ним.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні