Степан Івахів про побиття журналістів: «Це має закінчитися в суді»

0
8
Степан Івахів про побиття журналістів: «Це має закінчитися в суді»
Волинський нардеп Степан Івахів прокоментував побиття волинських журналістів на Тернопільщині.

Про це Степан Івахів розповів у коментарі "12 каналу".


Нагадаємо, у середу, 20 квітня, на підприємстві ПП «Агро-дружба», що в Теребовлянському районі Тернопільської області під час розслідування нелегального продажу дизельного пального жорстоко побили та тримали у замкненому приміщені журналіста Сергія Шаповала та оператора Романа Харченка.

"Позиція моя однозначна - ніхто не має права торкатися пальцем журналіста, який виконує свої службові обов'язки. Сьогодні вже стало дурною традицією так відноситися до журналістів. Цьому має наступити кінець", - сказав Степан Івахів.

"Позиція моя однозначна, повторюю. Перше, я дав розпорядження своїм помічникам зв'язатися з вашим каналом, і, якщо потрібно, залучити мене для того, щоб я як народний депутат міг звернутися до всіх контролюючих органів за доведенням інциденту до логічного кінця", - заявив нардеп.

"Це має закінчитися в суді. І, скористаюся нагодою, якщо мене почують, застережити силовиків місцевих в Тернопільській області, щоб вони випадково не вздумали займатися захистом цих людей. Обов'язок не тільки народного депутата, а й кожної людини, захищати журналіста", - зазначив Степан Івахів.

Раніше повідомлялося, що генеральний продюсер "12 каналу", секретар Національної спілки журналістів України Ольга Куліш розмістила на сайті Президента України Петра Порошенка петицію, в якій закликає звернути увагу на проблему фізичної агресії проти журналістів та взяти під особистий контроль хід розслідування справи побиття волинян Сергія Шаповала і Романа Харченка.

"Я однозначно підпишу, і якщо, навіть, ви її мені відправите сьогодні, то я попрошу, аби вона потрапила до Президента найближчим часом", - додав Степан Івахів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні