У Луцькому ВНЗ відбулась Міжнародна науково-практична конференція

0
9
У Луцькому ВНЗ відбулась Міжнародна науково-практична конференція
У Луцькому інституті розвитку людини університету «Україна» відбулась четверта Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євро інтегрованого поступу».

26 та 27 квітня, 125 учасників з різних країн Європи завітали до стін вишу.

Пленарне засідання конференції вітальним словом відкрив директор інституту , кандидат юридичних наук Сергій Савич.



«З кожним роком географія учасників розширюється. Цього року завітали учасники з Литовської Республіки, Білорусії, Португалії. Звичайно велику увагу приділяємо власним науковим здобуткам. Науково-практична конференція це універсальна платформа для поширення знань, думок та отримання потрібного досвіду. Цей захід дозволяє зблизити науковців різних країн», - каже директор.

Науковців вітали представники обласної та міської рад, Управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки ВОДА, Головного територіального управління юстицій у Волинській області.

На пленарному засіданні були представлені доповіді провідних науковців Інституту литовської мови, фольклористів, краєзнавців України, професорів провідних українських вишів. У процесі конференції розглянули питання розвитку науки та освіти в контексті євроінтеграційного поступу, зокрема професійного становлення майбутніх спеціалістів в інтеграційних умовах, розвитку сучасних технологій, соціальних комунікацій, психолого-консультаційної діяльності, а також економічні та правові питання євроінтеграції.

Не оминули і проблем сучасних технологій фізичної реабілітації, зміцнення та відновлення здоров’я. Обговорили питання впровадження туристично-рекреаційної роботи в освітньому процесі й вирішення прикладних наукових завдань.

Активну участь у роботі конференції взяли безпосередньо і студенти Луцького вишу.

Як розповідає студентка Марина, що навчання у ВНЗ їй дуже подобається, а особливо можливість займатись науковою діяльністю.



«Навчаюсь на 4 курсі на спеціальності здоров’я людини. Готувала спеціально доповідь для конференції. Дуже рада, що маю та відчуваю підтримку з боку викладачів. Інститут дає можливість розвивати себе, як особистість», - запевняє Марина.

Також, як розповідає студент третього курсу Юрій в університеті добре розвинуте самоврядування, можливість подорожувати та відвідувати нові місця.



«Ми займаємось студентським самоврядуванням, аби вдосконалити наш університет. Робимо виїзні екскурсії, багато чого різного і цікавого. У нашому ВНЗ дійсно затишно та приємно навчатись», - резюмує студент.

Як запевняє начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та освіти Головного територіального управління юстицій у Волинській області Микола Герасимик, що цьогорічна конференція є особливою, адже розглянуті теми актуальні та цікаві.



«Хочу зазначити, що співпраця з Луцьким інститутом розвитку людини вже налічує не один рік, ми постійні партнери та хотів би наголосити, що викладачі цього ВНЗ є активними учасниками наших правових програм»

Також у рамках зустрічі відбулась презентація нових наукових видань, перегляд і обговорення документального фільму, майстер-класи та культурі заходи.

За результатами конференції видано збірник матеріалів Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтеграційного поступу».

Наприкінці всі учасники отримали сертифікати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні