Лучанин обурився, що почув лише музику, зателефонувавши до поліції

4
2
Лучанин обурився, що почув лише музику, зателефонувавши до поліції
Лучанин Дмитро Мельничук зателефонував до поліції, проте у відповідь почув лише музику.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Коли дзвониш до поліції, то грає дуже гарна музика... Можливо, я зателефонував невчасно", - написав він.

Дмитро зауважив, що з повагою ставиться до поліції, але всі три рази за останні півроку, коли в нього була потреба зателефонувати, у відповідь чув лише музику.

"Всі проблеми потрібно проговорювати. Я хочу знати, чому не відповідають на дзвінки. Рівень моєї довіри до поліції ніяк не зменшився, але я розумію, що є якісь проблеми. Саме про це і хочу знати. Чому я, як законослухняний громадянин не можу розраховувати на таку ж довіру до себе з боку поліції?" - додав він.

"Прикро... Друзі-поліцейські, скажіть, ЩО У ВАС НЕ ТАК? Я зрозумію", - пише Дмитро.

Нагадаємо, раніше речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль розповів у коментарі «Волинь24» що робити в таких випадках.

«В таких випадках треба було перенабрати, або дочекатися, поки оператор відповість. Можливо, якби людина зателефонувала ще раз, їй би вдалося додзвонитися», - пояснив речник поліції.

Він також запевнив, що жоден із неприйнятих дзвінків не залишається поза увагою операторів.

«Буває, людина не захотіла чекати з’єднання з оператором чи обірвався зв'язок. В таких випадках встановлюється номер абонентів, після чого оператори передзвонюють їм, аби з’ясувати обставини», - сказав Віктор Гомоль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якщо на людину скоііли напад,то що в неіі буде час чекати,і слухати музику....дурня повна
Відповісти
Поліція привчає людей до прекрасного. І хай подякує що не почув матюків, а таке можливе.
Відповісти
На мою думку потрібно провести роз'яснювальну роботу з населенням ! Тому-що багато людей телефонують без видимих на це причин і займають час і увагу оператора ! Але мені все ж таки цікаво яка поважна причина для дзвінка на службу 102 була в автора цієї статті !!!???
Відповісти
Я була якось викликала поліцію до сусіда, виклик прийняли, але протягом години ніхто не приїхав. Можна зробити висновок, що скоро тебе будуть бити чи грабували а поліція не допоможе, бо зателефонувавши тебе буде заспокоювати музика. Отак і живемо, отака Європа...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні