Це взаємна закоханість: лучанка потрапила на романтичне побачення на проекті «Холостяк-8»

7
2
Це взаємна закоханість: лучанка потрапила на романтичне побачення на проекті «Холостяк-8»
Лучанка Іванна Гончарук, яка бере участь у восьмому сезоні проекту «Холостяк», отримала запрошення на романтичне побачення із головним героєм шоу Рожденом Анусі.

Про це йшлося у восьмому випуску проекту.

Нагадаємо, 21-річна лучанка Іванна Гончарук взяла участь у восьмому сезоні проекту «Холостяк».

Холостяк Рожден вирішив привезти дівчат до серця Португалії – Лісабону. Перше побачення у теплій країні отримала Наталія, яка нарікала, що холостяк з нею мало спілкується. І поки дівчина була з холостяком, інші учасниці зібрались у холі вілли, з порогу побачивши ще одне запрошення.

РОМАНТИЧНА ПРОГУЛЯНКА НА КОНЯХ


«Чи вдасться нам повеселитись у такій серйозній справі, Іванка…» Такими загадковими словами холостяк запросив на зустріч лучанку.
Іванка не розуміла на що саме натякає Рожден, тож була розгублена, але щаслива, що піде на побачення.

«Я готова до всього, але переживаю. Треба зібратись. Моє побачення – подія на яку я чекаю. Хочу, щоб все вийшло і він, нарешті, у мене закохався», - зазначила дівчина.

За словами холостяка, Іванка завжди стримана і манерна. А йому хотілось би побачити її дещо в іншому світлі, щоб дівчина не думала, як виглядатиме збоку. Тож Рожден придумав прогулятись верхи на конях.

Іванка дуже злякалась такого побачення, проте не показувала страху і переживань.

«Я не знала, що робити, але вигляду не подала. Він готував це для мене. Я не хотіла кататись, але і не хотіла сказати: «ні я боюсь» чи щось таке», - каже Іванка.

Холостяк усіляко намагався допомагати дівчині навчитись керувати жеребцем. Зрештою, у неї все вийшло, тож вони разом поїхали на берег океану.

«Коли я побачила тебе з конями я дуже боялась впасти обличчям в бруд. Бо я не з тих, хто швидко вчиться. Але зі мною поруч ти, чого мені боятись», - мовила Іванка, взявши Рождена за руку.
А згодом прокоментувала: «Це те відчуття, коли тобі дуже страшно, але ти перебореш все заради людини».

«Я БОЮСЬ СКАЗАТИ ЙОМУ І САМА СОБІ ПРО ТАКІ СИЛЬНІ ПОЧУТТЯ»


За певний час Іванка та Рожден дістались берега океану.

«В моєму житті не було такого романтичного побачення як сьогодні, ніби з фільму», - ділиться враженнями холостяк.

У розмові з Іванкою чоловік пригадав, як на минулому індивідуальному побаченні дівчина заявила, що ніколи нікого не кохала. Тож Рожден вирішив заговорити про це знову.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Навколо нас усе зупинилось: лучанка влаштувала побачення-квест головному герою «Холостяка»

«Мабуть в мене були одні відносини, які для мене були серйозні і важливі. Це хлопець зі школи. Спершу ми просто спілкувались, а потім він почав залицятись. Довго дуже. Все було плавно А потім я не могла зрозуміти, чи переходити на новий рівень стосунків. Моє ставлення до цієї людини незмінне. Все що лишилось це повага. Але на цьому, мабуть, сім’я не будується. Мені здається кохання це щось сильніше. Це не те що було тоді в нас», - відверто розповіла Іванка.

Проте холостяк не заспокоївся і прямо запитав, що учасниця відчуває до нього.

«Мені подобається, що з тобою завжди спокійно», - лаконічно відповіла дівчина.

Проте згодом у коментарі зізналась, що має сильні почуття. Проте боїться зізнатись про них холостяку і, в першу чергу, самій собі.

«Те, що є зараз у мене це дуже сильно. Я такого не відчувала. Я боюсь йому про це сказати і собі теж», - підкреслює Іванна Гончарук.

ОКЕАН, ЗАХІД І…ПЕРШИЙ ПОЦІЛУНОК


Побачення Іванки і Рождена проходило романтично і без напруження. Вони обіймались і танцювали на березі океану. А згодом, видерлись на кам’яні валуни.

«Рожден, тільки не скидай мене», - жартувала дівчина.

Заворожені красою навколо Іванку та Рождена потягнуло одне до одного і вони вперше поцілувались.

«Моя голова виключається, я зачарована і піддаюсь цьому. Хочеться щоб нічого не зупинялось. У мене труситься все тіло», - емоційно коментувала згодом лучанка.

«Ти не відчуваєш землі під ногами, неба над головою, людей. Нічого. Ти бачиш тільки цю людину. Це закоханість. Думаю взаємна», - додає дівчина.

Іванці було складно «відійти» від зустрічі із Рожденом та повертатись до дівчат. Вони почали розпитувати про те, що відбувалось на побаченні та чи відбувся поцілунок.

«Дівчата моє побачення - це моє побачення. Я не хочу ділитись деталями», - коротко відповіла Іванка.

«Я НЕ ХОЧУ ЙОГО КОМУСЬ ВІДДАВАТИ»: ЛУЧАНКА ЗАЛИШАЄТЬСЯ НА «ХОЛОСТЯКУ»

За традицією учасниці проекту перед церемонією троянд надіслали холостяку відеозвернення.

«Я незнаю, як назвати те що між нами, але воно сильне. Хімія, пристрасть… Коли я бачу тебе моє серце починає битись так, як вперше, коли я тебе побачила. Але на моєму обличчі все помітно. Просто придивись», - відверто зізналась у ролику лучанка.

«Іванка з кожним побаченням показує нові якості. Вона змінюється і мені це дуже цікаво», - зазначив Рожден після перегляду.

Перед церемонією троянд дівчина не надто нервувала і зазначила, що Рождена дуже важко ділити з іншими учасницями.

«Хочеться, щоб увага була тільки для мене», - наголошує дівчина.
Зрештою на церемонії троянд Іванна Гончарук отримала свою заповітну троянду. Проте, коли дівчина дізналась про поцілунок Рождена з Наталею, то засмутилась.

«Неприємно чути про поцілунок. Дуже неприємно. Я не збираюсь його комусь віддавати. Я хочу щоб мій поцілунок був кращим, щоб я була номер один», - резюмувала Іванка.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
який жах...
Відповісти
Закохатися в першого ліпшого,бо на шоу інших немає,а на безлюдному острові то можна і в горилу закохатися..
Відповісти
Мабуть у холостяка щось зі смаком не так, раз Іванна ще там...
Відповісти
Самих розумних і гарних він вже відшив. Куди дивляться його очі???
Відповісти
Які у нас на Україні люди добрі та позитивні :) Просто дуже цікаво, що особисто для вас вона зробила поганого, приймаючи участь у цьому шоу. Веде вона себе достойно.
P.S. Я особисто її не знаю, але тупо сидіти на дивані і обгаджувати усіх підряд за просто так - це якось мабуть нижче плінтуса. Виходить, що погані усі. Жінка веде аморальний спосіб життя, не дивиться за дитиною і дівчина прийняла участь в шоу, нікому не заважаючи, зміст коментарів майже однаковий.
Відповісти
Полішуцька жаба - хижа та агресивна тварина. :)
Відповісти
Веде себе зухвало, дуже вже впевнена в собі.Порівняно з іншими вона ніяка, хай подивиться на себе зі сторони. І нікого жаба не давить....В чому заздрість ? Не смішіть...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні