--> У Луцьку - велопробіг «Весняна сотня - 2018». ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку - велопробіг «Весняна сотня - 2018». ФОТО

0
8
У Луцьку - велопробіг  «Весняна сотня - 2018». ФОТО
У Луцьку відбувся безкоштовний любительський велопробіг "Весняна сотня - 2018". Захід організували Громадянський Рух"СВІДОМІ" спільно з "Веловершниками" та "Луцьк Горіллаз".

Понад двох сотень учасників, 29 квітня, вирушили у велоподорож відстанню 117 кілометрів.

Маршрут: Луцьк - Ківерці - Тростянець - Журавичі - Лопатень - Берестяни - Кадище - Дерно - Луцьк (117 км). В урочищі Лопатень, "Волинський музей лісу", передбачена зупинка-привал для відновлення сил.

Як розповідає співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Павло Павлюк основною метою марафону є популяризація здорового та свідомого способу життя.

"Велоспорт - хороше та корисне дозвілля. Шлях прокладено через урочище Лопатень у якому часники протягом двох годин відпочили, поїли та набрались сил. Основна мета - популяризувати здоровий спосіб життя, спортивного дозвілля, та звичайно гарного настрою",- запевняє Павло.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні