Христина Соловій вирішуватиме долю учасників Євробачення

0
-5
Христина Соловій вирішуватиме долю учасників Євробачення
Організатори Євробачення-2018 опублікували список імен членів журі з 43 країн.

Стало відомо, що результати пісенного конкурсу "Євробачення-2018" будуть визначені шляхом глядацького голосування, а також групою експертного журі кожної з 43 країн-учасниць. Про це пишуть українські ЗМІ.

Сьогодні на офіційному сайті конкурсу стали відомі імена 215 професіоналів музичної індустрії, які будуть віддавати свої голоси у півфіналах та фіналі конкурсу цього року.

Цікаво, що серед представників України у пісенному конкурсі учасників будуть судити популярні співачки Христина Соловій та ALLOISE, а також музичний продюсер Віталій Климов, радіоведучий Денис Жупник та Артур Данельян.

Щоб усе було справедливо, робота журі контролюється нотаріусом в кожній країні, а незалежні спостерігачі EBU від PwC залишають за собою право здійснювати несподівані візити до журі, щоб голосування проводилося згідно з правилами "Євробачення".

Зауважимо, що наймолодшому судді 16 років, яка приїде з Естонії, а найстаршому - 74 роки - з Хорватії. А от Грузія, Литва та Чорногорія запросили професорів до складу свого журі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні