Біля луцького дитсадка просять встановити «лежачих поліцейських»

0
5
Біля луцького дитсадка просять встановити «лежачих поліцейських»
У Луцьку просять встановити два «лежачих поліцейських» у районі Вишкова.

Відповідну петицію зареєструвала Катерина Приходько у Єдиній системі місцевих петицій.

«Прошу встановити штучну (дорожню) нерівність на Вишкові біля садочка №18, де вже є розмітка», - йдеться у петиції. Жінка додає, що водіїв це не зупиняє, вони не пропускають батьків з дітьми.

«Нещодавно в декількох метрах від пішохідного переходу трапилась аварія. Після прокладення траси через Вишків фури, загружені буси літають на величезній швидкості, незважаючи на пішохідні доріжки і людей,які ідуть по них», - пише лучанка.

«Є ще одна небезпечна зона пішохідного переходу на Вишкові-це поблизу аптеки. У 2017 році на пішохідному переході збили мужчину. Неодноразово водії збивали стовп біля зупинки,який розміщений на тротуарі. Ще була ситуація,коли машина вскочила в люк і кришка полетіла на зупинку. Причиною цих всіх випадків є величезна швидкість,бо жоден з них не встигає затормозити», - зазначає жінка.

«Для чого тоді було створено пішоходи,якщо водії дотримуються правил дорожнього руху лише тоді,коли стоять патрульні?!» - додає Катерина Приходько.

Жінка просить встановити два «лежачих поліцейських» біля садочка №18 та поблизу аптеки у Вишкові.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні