У луцькому драмтеатрі збиратимуть гроші онкохворим

0
-4
У луцькому драмтеатрі збиратимуть гроші онкохворим
У Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбудеться перший Молитовний сніданок Волині.

Його проведуть 1 червня до дня захисту дітей, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Захід відвідають церковнослужителі, політики, представники влади, бізнесу та громадськості.

Серед запрошених: урядовці США, організатори молитовних сніданків в США, народні депутати України, представники релігійних організацій, меценати, бізнесмени, науковці, медики, педагоги, родини загиблих учасників АТО, прийомні родини, представники будинків сімейного типу, діти-сироти.

Під час Молитовного сніданку молитимуться за сиріт, молодь, сім’ю, за державу, Україну та її захисників. Разом виконають духовний гімн України «Боже, Великий, Єдиний».

Під час Молитовного сніданку збиратимуть кошти на гемоаналізатори для дитячих лікарень з метою раннього виявлення онкологічних захворювань крові.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні