Заступник мера Рачков, якого підозрюють у хабарництві, досі у лікарні

2
6
Заступник мера Рачков, якого підозрюють у хабарництві, досі у лікарні
Заступник мера Олександр Рачков, якого підозрюють у хабарництві, досі перебуває у лікарні. Запобіжний захід йому також наразі не обрали.

Про це розповів адвокат чиновника Андрій Козюра, - пише Перший.

«Олександр Леонідович досі знаходиться у лікарні. Має певні проблеми зі здоров’ям, це не було секретом і всі про це знають. Запобіжний захід щодо нього досі жоден не обрано. Підозри йому не оголошено», - зазначив Козюра.

Нагадаємо, у середу, 25 квітня, після сесії Луцької міської ради у кабінеті та автомобілі заступника мера Олександра Рачкова провели обшуки. Одразу після цього чиновнику стало погано – йому викликали «швидку».

Згодом стало відомо, що трьох посадовців міської ради, в тому числі заступника мера спіймали на хабарі. Чиновники обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку за 17 тисяч доларів. Цього дня вони отримали черговий транш - 7 тисяч доларів.

А у четвер, 26 квітня, заступник Луцького міського голови Олександр Рачков, якого зловили на хабарі, заявив, що йде у відставку та покидає політичну партію «Батьківщина».

Проте за умови, що депутати не скличуть позачергову сесію, він протягом місяця перебуватиме на посаді заступника мера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та відстігнув пару десятків тисяч баксів, поваляюся в лікарні і замнемо, не перший раз)))
Відповісти
БІДНЯШКА,я йому не завідую!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні