Це знущання: волиняни обурились їжею у дитячій лікарні

0
-5
Це знущання: волиняни обурились їжею у дитячій лікарні
У Волинській обласній дитячій лікарні передбачено 5-разове харчування, але, як запевняють батьки пацієнтів, годують дітей лише 3 рази.

Про це написала Юлія Нечипорук у Фейсбуці.

"Накипіло. Хочу сказати за харчування дітей в дит.обласній лікарні. Це просто жах.В меню прописано 5 разове харчування.Але насправді кормлять лише 3 рази. І чим кормлять?!Пшеничною і перловою кашою?!Молочна каша лише манна, в якій слідів молока навіть не видно. Це знущання з наших дітей", - йдеться у дописі.

У коментарях до допису думки волинян розділилися. Дехто вважає, що за такі гроші, які виділяють на пацієнтів, харчування нормальне, проте інші вважають, що годувати могли б і краще.

Віра Слонюк: Лікарняна їжа розрахована на хвору людину,а хворим неможна перевантажувати шлунок, щоб процеси видужування проходили легше. Ще з голоду в лікарні ніхто не вмер!

Ivanna Ignatenko: Лікарняна їжа може бути легкою і смачною, а не помиями, з домішками перловки. З мого останнього досвіду, в районній лікарні змінили постачальника їжі, і стало дуже смачно, хоч і без мяса і всяких там витрибеньок. А траплялося, шо розраховано на вмираючих з голоду, бо їсти не можливо.

Наталія Павловій: ЗАПИТАЙТЕ в МОЗ..скільки йде коштів на пацієнта? І що вони можуть приготовити на ці копійки...

Стецюк Наталія: Хворим на кишково- шлунковий тракт треба дієтична їжа, але інших це не стосується! Щоб зросталися кістки -треба повноцінне харчування, поганий зір теж вимагає збалансований раціон!. Хто захищає такий пайок є просто працівником цієї системи, інакше язик не повернувся б таке казати!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні