«Луцьк не готовий до сортування сміття», - Тарас Яковлев

1
1
«Луцьк не готовий до сортування сміття», - Тарас Яковлев
Екс-заступник Луцького міського голови, експерт громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Тарас Яковлев каже, що у Луцьку немає можливості сортувати сміття.

Про це стало відомо у четвер, 10 травня, під час круглого столу «Волинського ЦРУ» на тему «Чи впорається влада міста Луцька зі сміттєвим викликом».

«Ігор Поліщук (радник міського голови, - ред.) пообіцяв, що вже з 1 червня Луцьк почне сортувати усе сміття. Однак я нещодавно помітив, що на проспекті Волі, 22 є облаштований майданчик, де вміщається лише два сміттєвих контейнери. Третій же помістити нікуди. Луцьк абсолютно неготовий до сортування сміття. А до 1 червня лишилося три тижні, облаштувати додаткові контейнери за цей час неможливо», - каже Тарас Яковлев.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому Поліщук з’явився на «сміттєвих» листівках?

«Нині ми маємо півтори тисячі площадок для збору побутового сміття, однак контейнерів для сухої фракції у нас немає. Це ж для початку треба було почитити всі інші сміттєві баки, позначками відзначити, для якого вони сміття. Словом, нічого такого у нас в Луцьку немає, а за три тижні це зробити нереально. Я за те, щоб це працювало, однак для чого так спішити, не розумію», - каже Тарас Яковлев.

Зауважимо, за рішенням Луцької міської ради з 1 червня брищенський полігон повинен припинити прийом невідсортованого сміття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поставте належні контейнери..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні