«За іудівські срібляки з Кремля», - Вітів про лучан на російському форумі

11
8
«За іудівські срібляки з Кремля», - Вітів про лучан на російському форумі
Депутат Анатолій Вітів прокоментував участь волинян у так званому «Міжнародному форумі переможців».

Про це він написав у Фейсбук.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

«Вершиною політичної ницості, цинізму та зради вважаю візит так званих «відомих волинян» на так званий «Міжнародний форум переможців» у російському Брянську з нагоди так званої «Пабєди», що викликала широкий резонанс на Волині. Гадаю, що після сьогоднішнього дня про цих неадекватів дізналася вся Україна», - написав депутат.

«Просто в голову не вкладається, що серед тих, хто вирішив набути сумнівної слави чи фальшивого рейтингу за іудівські срібляки з Кремля, – голова Громадської ради при Волинській ОДА, діючий член виконкому Луцької міської ради, а також працівник одного з комунальних підприємств Волинської обласної ради…» - йдеться у дописі.

«Це, дуже м’яко кажучи, неподобство не повинне залишитися безкарним. Вважаю, що учасники такого ганебного візиту до країни-окупанта не мають більше ні морального, ні формального права представляти інтереси волинян. Тобто, Олександр Волянюк не має більше права не тільки очолювати, а й бути членом Громадської ради при Волинській ОДА, а Валерій Корпач – членом виконкому Луцької міської ради», - заявив Анатолій Вітів.

«Разом із тим, вимагаю від директора Волинської обласної філармонії адекватної реакції та оцінки дій її працівника Іллі Сметаніна. А діям Ольги Саган, Олександра Булавіна та всім без винятку членам цієї «троянської» делегації, сподіваюся, дасть оцінку керівництво Служби безпеки, покликане захищати національні інтереси України», - додав депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в Свобіди сьогодні ударний день)
Відповісти
Дивився старий відомий радянський фільм?
Відповісти
Так званий, так званий, так званий патріот...Набридлі ви ще з часів радянського Союзу, перевертні! Це я про Вітіва, якщо хтось не зрозумів. Мести вас всіх з влади поганою метлою, допоки не наробили ще більшого зла для України!
Відповісти
не переживай, помаленьку комуністичну заразу вичистимо
Відповісти
з фаріонши почніть, очістітєлі)
за решту рагулів проти ночі навіть згадувати не хочу)
Відповісти
то може ііх і до "іуди" і відправити...
Відповісти
Так « свободу» Кремль і фінансує. Так що закрийся пане вітів і не тявкай.
Відповісти
ти рамси не переплутало ?
Відповісти
Шкода, що ніхто з цих перевертнів не повторив долю П. Гриба...
Відповісти
Та Вітів тут на місці наробив і робить таке для розколу Україні, що ці "мандрівники" відпочивають!!!
Відповісти
наприклад?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні