Лучанам робитимуть електронні рахунки за воду

0
1
Лучанам робитимуть електронні рахунки за воду
"Луцькводоканал" віднині формуватиме електронні рахунки для споживачів, які можна буде побачити у банківських відділеннях.

Про це під час прес-конференції 11 травня повідомив перший заступник директора КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

«Нині на підприємстві всі розрахунки, всі відносини, які є між нами і споживачами, приведені до вимог законодавства», - підкреслив посадовець.

Останнім часом відпадає актуальність паперових рахунків, відтак їх формують й в електронному вигляді.

«Від сьогодні кожен споживач побачить суму, яку йому нараховано за квітень, отримає рахунок, буде мати нарахування за квітень, і ця сума буде висвітлена у банківських відділеннях», - сказав Гуменюк.

Також споживач зможе бачити свій особистий кабінет.

Нагадаємо, кілька днів поспіль лучани не могли додзвонитись у КП «Луцькводоканал», щоб подати показники лічильника на воду до 5 травня. Тож тепер їм доведеться платити за середнім тарифом.

Перший заступник директора ДКП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк пояснив, що у колцентрі були перевантажені лінії. Тому і виникла проблема із отримання дзвінків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні