У Луцьку здорожчає ремонт ліфтів

2
0
У Луцьку здорожчає ремонт ліфтів
У Луцьку підняли ціни на ремонт ліфтів майже на 450 гривень.

Про це стало відомо у середу, 16 травня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Директор ТзОВ «Спеціалізоване ремонтно-будівельне управління «Волиньліфт» Андрій Ткачук розповів, що підприємство обслуговує 909 ліфтів по місту Луцьку, з них 792 у житлових будинках.

Так, вартість технічного обслуговування диспетчеризованого пасажирського ліфта на 9 поверхів з 750 гривень зросте до 1200 гривень.

Натомість технічне обслуговування недиспетчеризованого пасажирського ліфта на 9 поверхів з 725 гривень підвищать до 1194 гривень.

Також Андрій Ткачук розповів, що на 2018 рік заплановано 68 ремонтів ліфтів у житлових будинках Луцька, нині відремонтували вже п’ять.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За половиину дня три повідрмлення про подорожчання. Що буде до кінця дня?
Відповісти
"Волиньліфт"-це приватна структура.Спочатку договір,а потім платня.Якщо він мені не потрібен,то і платити я не збираюсь за "віртуальні"послуги.Тим паче,що згідно Закону ліфти належать мешканцям,а обслуговування тільки по договірних відносинах.І не обовязково-це "Волиньліфт".Антимонопольний комітет до роботи...Хоча там одні неуки і дармоїди."Борітеся,поборите,Вам Бог помагає..."За свої права потрібно боротися-це як аксіома.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні