У луцькому тролейбусі дверима затисло маму з дитиною

2
3
У луцькому тролейбусі дверима затисло маму з дитиною
У тролейбусі №1 у Луцьку водій дверима затис жінку з дитиною. На щастя, ніхто не постраждав.

Інцидент трапився в обідню пору у суботу, 19 травня, - написала у Фейсбуці Ніна Ядчишина.

«о 12:55 на зупинці Київська площа в тролейбусі водій затиснув в дверях мене з дитиною. Пощастило, що не травмував», - написала жінка.

«Одного-єдиного пасажира можна було почекати, поки вийде з тролейбуса? Це що, неадекватні люди вже за кермом? Міліцію не визивала, щоб оформити ДТП, пожаліла пасажирів, але випадок зареєструвала», - додала Ніна Ядчишина.

«Попрошу керівників тролейбусного парку розібратись з порушником. Можливо, правила дорожнього руху забув. Це ж непоодинокі випадки в м. Луцьку», - резюмувала вона.

Нагадаємо, у неділю, 29 квітня, водій маршрутки №2 затис ногу 4-рінчому хлопчику. Дитину маршрутка протягнула близько 5 метрів. Пізніше водія звільнили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як так. Невже тролейбус "Богдан" міг затиснути? Нагла брехня. Це мабуть був "поляк", або Палиця за кермом "швейцарця". А "Богдан" хороший. Так само як хороші Порошенко, Гунчик, Свинарчук. Вони патріоти, останню сорочку за Україну віддадуть. Правда не свою. З роботяг автозаводу знімуть.
Відповісти
Скільки можна з мухи робити слона. Видумали, що водій маршрутки просунув дитину, яка тормозила руками, а тепер щось треба наклепати на водія тролейбуса
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні