Автомобілі найбільше забруднюють повітря у Луцьку. ВІДЕО

3
4
Автомобілі найбільше забруднюють повітря у Луцьку. ВІДЕО
Спеціалісти Гідрометцентру визначили, що є найбільшим забрудником повітря у Луцьку.

За їх оцінками, найбільше шкідливих викидів у атмосферу з’являється не через промислові підприємства, а через автомобілі, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Згідно із даними, що записані у екологічний паспорт міста за 2017-й рік, обсяг забруднення повітря вихлопними газами складав 92-95 відсотків.

Також відомо, що за останній рік зріс загальний індекс забрудненості міської атмосфери. Якщо у 2016-му він складав майже дев’ять балів, то у 2017-му сягнув дев’яти цілих 68 сотих.

Хімічними елементами, які перевищують допустиму норму, є діоксид азоту, фенол та формальдегід. Упродовж року зафіксували 234 випадки, коли вміст гранично допустимих концентрацій цих елементів перевищував норму у повітрі міста. Тенденція до зростання кількості цих речовин в повітрі тримається вже впродовж останніх п’яти років, кажуть фахівці. Також спеціалісти перевірили і радіоактивне забруднення атмосфери. Тут вони кажуть, що лучанам турбуватись не варто, проблем із цим немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай перевірять маршруткі які коптять з вихлопної труби що перші паровози.
Відповісти
бляхи і маршрутки з вбитими двигунами
Відповісти
блін, і ще плачуть що машини дорогі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні