У луцькому парку «автоандони» паркуються під табличкою про заборону

6
2
У луцькому парку «автоандони» паркуються під табличкою про заборону
У Луцьку у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки водії паркують автівки під табличкою із забороною.

Про це написала Світлана Андрієвська у Фейсбуці.

У коментарях до допису лучани пропонують зібратися і вимагати від водіїв забрати свої автівки.

Андрей Мельничук Маю пропозицію для вирішення проблеми. Приходите туди в Неділю і заходите в те приміщення де збирається більшість власників авто і зупиняєте зібрання і вимагаєте всіх від всіх тих хто туди приїхав і запаркувався прибрати свої авто

Alex Kuksenko то легше пастору сказати, щоб він дав команду, бо так всі наплюють і будуть доводити, що вони арендують той газон в міськради за 1 грн і то їхня територія до кінця світу)

Вадим Васильевич У мене інша пропозиція! Берем генплан-схему міста, шукаємо на ній стоянку парку, знаходим її біля старого базару, звільняємо відповідно до схеми! Там була стоянка, але її заставили торгаші. Питання до муніципальної варти - вам слабо?

Roman Mikhalyevich в чому проблема поставити шлагбаум при вїзді? там ніби і будка є..
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перше ніж щось заборонити потрібно дати людям альтернативу. Тобто якиїсь паркінг для людей організувати.
Відповісти
навпроти в"іізду є парковка
Відповісти
агов муніципали ,ви де, з парканами воюєте?Може нарешті наведете там порядок,там штрафувати треба по повній,там авто не перший раз ставлять!
Відповісти
Заздріть мовчки!
Відповісти
якщо знаєш що там нема парковки,то якоіі біди прешся туди машиною?!
Відповісти
Пруся бо там жодного знака який передбаченмй ПДР про заборону чогось немає. Все що незаборонено то дозволено. А таблички ці жодної ваги немають. На штахетнику також написано..... але це штахета як некрутм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні