«Були порізи по тілу»: чому лучанка-переможниця «Холостяка» не могла відкритися Рождену

4
-23
«Були порізи по тілу»: чому лучанка-переможниця «Холостяка» не могла відкритися Рождену
Під час останнього на проекті побачення лучанка Іванна Гончарук поділилася сокровенним.

Пара примостилася на ліжку біля басейну, де смакувала шампанським та говорили про особисте. Холостяк подарував лучанці олію для масажу, проте вона сказала, що це для них обох на майбутнє.

Під час розмови Іванка не захотіла казати, як з'явилися її шрами на ногах. Вона розповіла, що не пам'ятає, що це, мовляв, впала, коли їй було 16 років.

"Я не звикла розповідати чоловікам про такі одкровення, але зрозуміла, що готова це розказати Рождену. Мене поранили дівчата. Це була вилка. Я йшла від стоматолога, і в переході наді мною познущалися. Я втратила свідомість від болю. Я не розуміла чому, за що і як, чому так боляче. Я пам'ятаю це все. Були порізи по всьому тілу. Вони сміялися так голосно, що досі це пам'ятаю", - каже лучанка.

Після цього Іванка закрилася для всіх.

Рожден зрозумів, чому так Іванці було тяжко відкритися йому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-23

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчора випадково подивився декілька хвилин дану передачу. І мені стало соромно за тих дівчат, вони ж як повії.По іншому їх важко назвати, можливо куртизантки. Як їм не соромно. І ще, як вони думають будувати своє майбутнє. Нормальний чоловік після передачі таку дівчину за дружину не візьме.
Відповісти
І ще, як можжна, будучи лучанкою, говорити російською, вибачатись за те що її батьки говорять українською. Це вже проституція не по відношенню до холостяка чи до інших чоловіків, а до Росії. Напевно дуже вона туди хоче.
Відповісти
Хоч і перемогла це шоу, проте в очах українців вона не завоювала ніякої симпатії, навпаки-повне розачарування її як особистості..Це ж треба такій молодій дівчині володіти такою надмірністю і пихою,самовпевненістю і зухвальством? Це просто-капец!
Відповісти
А та про***довка, не хоче вибачитися що в неіі паспорт украіінський і громадянство украіінське?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні