Луцькрада не мала права розривати договір оренди з облспоживспілкою, - експерт. ВІДЕО

5
6
Луцькрада не мала права розривати договір оренди з облспоживспілкою, - експерт. ВІДЕО
Представник Волинського ЦРУ Тарас Яковлев заявив, що Луцькрада не мала права розривати договір оренди з Волинською облспоживспілкою в односторонньому порядку.

Про це він заявив під час прямого телеефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" 1 червня, - пише Конкурент.

Нагадаємо, у Луцькій міській раді припинили договір оренди земельної ділянки, на якій розташований ринок «Завокзальний». У проекті рішення йдеться про те, що депутати минулого скликання з порушеннями передали ділянку в оренду облспоживспілці, а спілка систематично порушувала умови договору про оренду, нехтувала рішеннями міськради щодо реконструкції ринку.

"Будь-який договір, зокрема й договір оренди, розривається через несплату за використання земельної ділянки, використання землі не в межах цільового призначення або ж якщо ця діяльність наносить шкоду. Договір можна розірвати в односторонньому порядку, якщо така умова передбачена в договорі. А такої умови в договорі немає. Тому цей договір не буде розірваний", – зазначив з цього приводу Тарас Яковлев.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як в анекдоті про мушку і слона.так само в горгута-вєчний кайф...бо юристи з міськради постарались.садіть юристів бувших..по гогуту там і про шахрайство,і підробку документів,заниження вартості оціночної..хоча б одне до кінця,довести..земля міькради вже мол не міськради..прикол в тому що в ювантах по 60грн за обсл. Квм. Було недавно 25.а унас 110 і коеф.інфл.і ще купа всього..кожних півроку повишенія.
Відповісти
Його, цука ЙОГО, Й О Г О. Займенники можна і треба відміняти.
Відповісти
А чи правда ,що з ми вже пладимо зар плату дирех тору новостореного незаконною більшістю к п луцькі ринки?
Відповісти
Тобі платять
Відповісти
З такою "граматикою" на базарі 99% "підприємців". Вони й в своєму прізвищі допускають помилки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні