«Луцькі ринки» будуть збитковими, - Яковлев

10
1
«Луцькі ринки» будуть збитковими, - Яковлев
Експерт Волинського центру розвитку урядування Тарас Яковлев вважає, що КП "Луцькі ринки" не дозволить місту заробляти більше.

Натомість гроші, які заплатять підприємці, витратять на потреби підприємства. Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", - пише "Конкурент".

КП своєю чергою, отримавши гроші, надасть людям послуги, підведе їм воду, забезпечить електроенергією, заплатить зарплату собі.

"Що таке комунальне підприємство – це той орган, який точно не дасть можливості заробити місту. Навпаки, ви ще будете дотувати це комунальне підприємство. Там немає цих мегаприбутків, про які ви говорите. Думаю, це КП теж буде збиткове, як всі інші, а бюджет (отримувавши 5 % за оренду землі) отримуватиме в п'ять разів менше. От і вся математика", - сказав Тарас Яковлев.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скільки луцькі базарники платитимуть за оренду
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас є таке кп автопарк сервіс. Теж у мінусах.

Відповісти
занадто великі кишені у того сервісу
Відповісти
АНЕКДОТ.
Якщо комуністи у Сахарі прийдуть до влади, то пісок будуть видавати по талонах, а сонце буде світити по графіку, і то з перебоями
Відповісти
Ринки перетворились на клоаки антисанітарії, торгівля контрабандою,краденим. Їх давно пора продати. Комунальне підприємство означає,що вершки буде доїти міських чинуша, а лучанам буде тільки геморой, у вигляді дофінансування цих підприємств.
Відповісти
Всі алкаші.читав твою писаніну на інших .передихніть.лучанам рекомендую набрати в гугл.горгут м.луцьк.там діскографія цієї людини ща пару десятків років.унікальний тип для наших країв.всьо в кращих традіціях-дєспот,самодур,валюнтарист..все щим боролись в сср вони по должностях і все що самі представляли.рочитайте кому цікаво..а щас він помєщік з двома прокладками а підприємці холух,кантрабандісти..нехароші такі..горгут.гугл.Ці ЛЮДи ПОРУч З НАМИ.
Відповісти
знаючи що ринки будуть збиткові, навіщо було створювати "громіздку" вертикаль управління у вигляді "Луцькі ринки" ,яка буде проїдати весь податок з ринків
Відповісти
питання в тому, у чию кишеню потече бабло
Відповісти
"Луцькі ринки" не будуть збитковими, оскільки облспоживспілка аж ніяк не збиткова. Теж мені експерт !!!!
Відповісти
При ньому і передавалось те все як подарунок.зі 110 грнплюс кожний рік коефіцієнт інфляції.ща послугу підмітання перед контейнером.тобто в середньому 8*120грн.960грн підмісти 4кв.м за місяць
Все решту платимо окремо.50грн з цієї суми на місто.рівень експерта розумієте.а це заступник екс.
Відповісти
Заєць там наведе порядок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні