Андре Тан у Луцьку презентував нові колекції. ФОТО

5
0
Андре Тан у Луцьку презентував нові колекції. ФОТО
Луцьк відвідав український дизайнер Андре Тан. На честь його приїзду у перший день літа відбулася вечірка у комплексі "Gosti".

Модний показ відбувся у п'ятницю, 1 червня.

У луцьку відбувся показ весняно-літньої та осінньо-зимової колекцій.

А також Тан презентував одяг із першої лінії осінь/зима 2018-2019. Ця колекція називається «Ательє» і її в Україні іще не презентували, тож у Луцьку була прем'єра.

Родзинкою вечора був подіум, розміщений на басейні. Усіх пригощали ігристим вином та розігрували подарунки від партнерів заходу: косметику, солодощі, квитки на концерт Макса Барських. На Fashion open air by Andre Tan прийшло багато відомих особистостей Луцька.

Сам Андре Тан для гостей вечора провів майстер-клас зі стилю та моди, в якому повідав про тенденції наступного сезону. Гостей вечора розважали саксофоніст Олександр Богдан, шоу-балет «Даймонд», учасниці проекту «Голос країни» Марія Хурсенко та Ліза Яковенко, солістка облмуздрамтеатру Дарія Гребенко та ведуча Наталка Войтович. Андре Тан також обрав королеву вечора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова кунсткамера
Відповісти
Є лише кілька жінок (усі фото), на яких приємно дивитися. Можливо фотограф вдалі ракурси не бачить. А може це самі вдалі ракурси, а я просто заздрю. Складні враження після перегляду.
Відповісти
Усе нормально дозавантажились решта фото і там приемні фото. На перших не фотограф винен а косметологічний маркетинг )))))))))))
Відповісти
Жодної гарної дами, і чому ті багаті такі срашні?
Відповісти
А тому що вони або любашов, або камінь-кашмарськ, жаби гарні не бувають!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні