«Рейдерське захоплення», - облспоживспілка про долю луцьких ринків

4
-6
«Рейдерське захоплення», - облспоживспілка про долю луцьких ринків
Перший заступник голови правління Волинської обласної спілки споживчих товариств Володимир Горгут назвав рейдерським захопленням передачу землі під Центральним та Завокзальним ринками у комунальну власність.

Про це він заявив у п’ятницю, 8 червня, під час круглого столу «Волинського центру розвитку урядування».

Нагадаємо, землі під Центральним та Завокзальним ринками перейшли у міську комунальну власність. Тепер ними керує комунальне підприємство «Луцькі ринки», а не обласна спілка споживчих товариств.

Перший заступник голови правління останньої вважає таке рішення тиском на бізнес.

«Тиск почався давно, але системно відчуваємо його з 2013 року. Були одні безпідставні обшуки за іншими. Загалом – близько 50. При цьому кримінальні провадження усі закриті і ніхто навіть не допитаний, як свідок», - наголосив Володимир Горгут.

«Нова владна команда пішла шляхом беззаконня. Шляхом дій, які назвати близькими до моралі не можна. Це рейдерський наїзд, перешкоджання господарській діяльності облспоживспілки та підприємців», - додав він.

Зі слів чоловіка, договір оренди землі між облспоживспілкою та міською радою був заключений до 2031 року, міська ж влада розірвала його достроково.

Також Володимир Горгут заявив про захоплення майна облспоживспілки. Мовляв у її власності – окрім павільйонів є бруківка, лінії електропередач, каналізаційно-насосна станція, накриття над рядами тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
здається продавці на бруківку і дахи давали гроші
Відповісти
Жиду Горгуту не по носі така втрата.Для нього це, ніби пів життя відібрали.Зато міський бюджет буде наповнюватись.
Відповісти
Не рахуй чужі гроші ,а Горгуту бажаю сили терпіння в боротьбі з бандою ,підтримував його простий базарний люд ібуде підтримувати а влада нехай займється справжніми проблемами:черги в садочки ,переповнені школи ,бардак і аварійність на дорогах,сморід у місті ціни на ліки вдсутність ремонтів у дворах.Скільки ще це буде продовжуватись ,на що дивиться Президент та його представник Савченко?
Відповісти
Укропу треба за щось жити і лавочки до виборів ставити. Так що дійна корова поміняла власника
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні