У Луцьку смердить через …вибори – блогер. ВІДЕО

3
6
У Луцьку смердить через …вибори – блогер. ВІДЕО
Луцькій міській владі просто не вистачає сміливості зізнатися, що причина несприємного запаху, який поширюється містом – це зношена каналізація і очисні споруди, адже тоді цю проблему доведеться вирішувати – вважає луцький журналіст і блогер Святослав Зелінський.

Про це він говорив у свіжому випуску свого відеощоденника.



“Луцька міська рада намагалася дати відповідь лучанам, що все таки твориться в місті з екологією і звідки цей неприємний запах, який у ті чи інші дні накриває різні райони. Зустріч із пресою, громадськістю була велика, говорили довго, а в результаті сказали: не знаємо що робиться” – повідомив блогер.


"Більше того, не змогли нічого придумати іншого, як сказати, що це, мабуть, диверсія! Якийсь зловмисник, який тероризує двохсоттисячне місто. Насправді це говорилося серйозно. Навіть встановили винагороду для того, хто скаже, хто цей злодій, який робить такі погані речі", – йшлося у відеощоденнику.

“Мені здається, що їм просто не вистачає сміливості. Я не розумію – чому? Можна ж сказати, що проблема в місті з очисними спорудами. Але якщо визнати таку проблему, то її потрібно буде вирішувати”, - додав Зелінський.

ДИВИТИСЯ ЖУРНАЛІСТСЬКЕ РОЗСЛІДУВАННЯ "ЧИМ СМЕРДИТЬ ЛУЦЬК"

“І для того, щоб вирішити, треба буде десятки мільйонів гривень вкласти в цю проблему. Більше того, місту, напевно, доведеться на 2-3 роки всі капітальні видатки спрямувати на вирішення цієї проблеми. А це значить, що не будуть ремонтуватися двори, дороги, не будуть проводитися реконструкції парків, влаштовуватися фестивалі. Тільки тоді ця проблема може вирішитися. Ну можливо, ще якщо залучити грантові кошти", - зауважив Зелінський.

“Чому УКРОП так себе веде? Не вони ж придумали цю проблему! Проблема очисних актуальна для міста ще на початку двохтисячних” - зауважив автор відеощоденника.

“І мені здається, якби вони публічно заявили: "Лучани, нам треба ось так і так вчини" – я думаю, ми б їм повірили. І почекали вирішення цієї проблеми. Але вони йдуть іншим шляхом” - додав він.

Блогер припускає: усе пов’язано із ще радянською традицією звітуватися про низку перемог до якоїсь дати.

“У нас ще з радянських часів звикли до якихось ювілеїв, урочистої події, прозвітуватися про зроблене. Практика звітуватися до чергової річниці чогось залишається. У даному випадку ми говоримо про чергові вибори. Якщо УКРОПу не вдасться довго розповідати про те, скільки дворів, скільки доріг скільки фестивалів вони провели –вважають, що тоді вони не зможуть виграти. І тому вони діють як діють", - вважає Святослав Зелінський.

Крім того, автор відеощоденника додав: у Луцьку на вулиці Трункіна встановлюють потужну сміттєсортувальну лінію. Тож цілком можливо, що сморід у місті стане ще нестерпнішим, особливо на вулицях Дубнівській, Рівненській чи на Київському майдані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
укропчиком понесло і несвіжим...
Відповісти
Все правильно каже дядько,тільки це проблема не одних лучан,адже річка Стир забруднена на десятки кілометрів,а мешканцям навколишніх сіл смердить не менше ніж лучанам ,тільки всі про це мовчать.
Відповісти
Шо то за блоге*ри і журналісти? Вони не знають що таке синоніми? Одне слово у тексті біля 10 раз написав,чи назвав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні