Коли добудують садок у селищі на Волині. ВІДЕО

0
1
Коли добудують садок у селищі на Волині. ВІДЕО
Дитячий садок у селищі Торчин ніяк не можуть добудувати. Капсулу під будівництво урочисто заклали ще у 2012 році.

У 2014 році приміщення планували ввести в експлуатацію. Минуло шість років, а садочок досі не запрацював, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Тоді вартість проекту становила 14 мільйонів, сьогодні – 43. Будують довго, бо немає фінансування, – зазначає голова ОТГ Юрій Кревський. За його словами, наступного року об’єднана громада очікує державних 15 мільйонів гривень. Тоді, запевняє, можна буде наблизитись до фінішної прямої.

Дитсадок, який зараз функціонує в Торчині, збудували сімдесят років тому. Його спроможність – 60-70 місць. Хоча зараз відвідує заклад більше ста дітей. Мешканці Торчина з нетерпінням чекають завершення будівництва дитсадка. Новий дошкільний заклад має вміщати близько 250 дітей. Така кількість місць дозволить приймати не лише самих торчинців, а й більшу частину дітей з усієї об’єднаної громади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні