Працівники луцького заводу обіцяють перекрити дорогу

4
0
Працівники луцького заводу обіцяють перекрити дорогу
Працівники Луцького підприємства «Укрспирт» збираються перекрити дорогу на вулиці Ковельській.

Це станеться 14 червня, - у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив голова профспілки Луцького підприємства «Укрспирт» Олександр Філіпчук.

За словами Олександра Філіпчука, 12 червня у Києві відбулося засідання об’єднаної організації профспілки «Укрспирт».

Головне питання, яке там обговорили, стосувалося блокування роботи «Укрспирту» державною виконавчою службою та податковим органами. За результатами зустрічі, на якій були присутні представники 42 горілчаних заводів, вирішили організовувати акції протесту у тій площині, яку дозволяє українське законодавство.

На переконання Олександра Філіпчука, «Укрспирт» забезпечує роботою понад 5000 працівників. До того ж, щомісячно підприємство генерує у держбюджет величезні суми акцизного податку. Наразі ж всі активи підприємства заблоковані – і розрахункові рахунки, і готова товарна продукція. Тому зарплату за травень працівникам виплатити не можуть.

«Якщо так далі триватиме, то спиртове виробництво просто зупиниться. А це галузь, яка справді наповнює бюджет», - висловився Олександр Філіпчук.

За його словами, дороги представники спиртових заводів перекриватимуть для того, аби влада звернула увагу на блокування роботи «Укрспирту» державною виконавчою службою та податковим органами та втрутилася у цю проблему.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожне незадоволене буде блокувати стратегічні об‘єкти...((. Давно за таке пора на нари!!!
Стадо
Відповісти
Чесно після наших революцій кожне ге перекриває все , що може і не може! Не виходьте на роботу і бізнес стане, а не ущемляйте кожною херньою іншим життям!всі ж розуміють те що офіційно вироблено не співпаде з тимщо не офіційно! Працівники розкажіть машиаби на камеру а не трандіть як балаболи обіжені
Відповісти
Вже одне стадо з "Богдана" вищало про підтримку вітчизняного виробника. Ще ви тут порозказуйте, що все місто кормите. Давайте придурки виходьте, бо ж хазяїн бабла не отримує, а ви як робили за копійки, так і будете робити. Добре, що можна чесно вкрасти. За бюджетників тут розказують (адмінресурс). Так в них руки з жопи і ліниві як холєра: ось дупу і лижуть, бо з їхніми талантами ніде не потрібні. А ви роботяги забийте болт і не переживайте, що на ваше місце 10 є, як люблять менеджери казати. Не робіть себе рабами і не слухайте тих керовників. Не вміють керувати - нехай заб'ють дошками навхрест і не пробують вирішити проблеми за рахунок роботяг.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні