«Ідеальний чоловік», - медсестра з Волині, яка зустріла кохання на полігоні

1
-7
«Ідеальний чоловік», - медсестра з Волині, яка зустріла кохання на полігоні
Військові 14 окремої механізованої бригади Сергій та Ольга Токарчук з Волині познайомилися на полігоні.

Про це пишуть у Фейсбуці на сторінці 14 окремої механізованої бригади.

Небагатослівний старший лейтенант зізнався, що з дружиною Ольгою, санітарним інструктором, яка теж служить бригаді, познайомився 2 роки тому на полігоні, - йдеться у повідомленні.

«Ольга тоді тільки призвалася до лав Збройних Сил після закінчення медичного коледжу. А я тільки повернувся з відрядження, й закрутилося…» - зазначив Сергій Токарчук.

«Сергій тоді тільки прийняв командування підрозділом, почав заходити у справах, згодом – на чай. І ось, ми вже одружені. Сергій надзвичайно відповідальний, стриманий, толковий… Та про що я? Він – найкращий, ідеальний чоловік, і я кохаю його всім серцем… Я зараз навіть уявити не можу, як я жила без нього, і на великій землі, і на передовій. Попереду в нас із Сергієм усе життя і море мрій, які ми неодмінно здійснимо. Бо ми разом, а це вже запорука успіху. Звісно ж, найперша з них – про нашу перемогу…» - додала Ольга Токарчук.

У жовтні 2017 року за особисту мужність і героїзм старшого лейтенанта Сергія Токарчука нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Нагороду чолвіку вручав Президент України Петро Порошенко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поживіть з десяток років, тоді можна буде говорити про кохання. А от нагорода з рук директора кондитерської фабрики, пляма на все життя.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні