«Дебілізм» навпроти стели Героїв, - Данильчук розкритикував фестиваль у центрі Луцька. ФОТО

12
-1
«Дебілізм» навпроти стели Героїв, - Данильчук розкритикував фестиваль у центрі Луцька. ФОТО
Депутат Луцькради Павло Данильчук розкритикував проведення фестивалю повітряних куль у центрі міста. Мовляв, розваги навпроти стели Героям Небесної Сотні.

Фото, як на Театральному майдані встановлюють атракціони та торгові точки він опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Скільки живу в Луцьку - такого дибілізму не бачив! Це центральна площа міста чи розважальна зона з примітивними забавами?" - обурюється депутат.

Та додає: "І все це навпроти стели Героям загиблим на Майдані та війні! І все відбувається паралельно з похоронами бійця на Горохівщині. Чи є адекватна влада? Одні врємєнщики та торгаші".

У коментарях до свого допису Павло Данильчук подає документ, підписаний директором департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у якому йдеться про те, що у центрі міста має стояти 7 торгових точок.

Усе це - на час проведення фестивалю "Аеросфера. Карнавал повітряних куль".

"Директор департаменту молоді міськради Олексій Веремійчик вважає, що ці атракції нормально вписуються в центральну площу", - коментує Данильчук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це стела памяті , а не могилки. Ці герої загинули, щоб навколо раділи діти...... Шеф Данилюка , Добродомов фінансується російськими грошима, тому такий критиканізм.
Відповісти
ото буде "хохма" коли яку кулю занесе на якусь висотку
Відповісти
Де ПВО, щоб збивати цей непотріб?
Відповісти
- кого вбили і він нічого не зробив, чи алкаш, якому от хотілось туснути?.. Давайте місто перетворимо в суцілюні роминки!!!(
Відповісти
Герой воїн АТО.
ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ БАЛАГАНІВ ЦИРК . ЗОПАРК ..... була площа біля старог базару
Відповісти
А чому не перевірити і не дати зві для усієї громади про наданя Театральної площі, замку Любарта, вул. Л.Українки, парку.... під оренду . Скільки отримали коштів ві кожного міроприємства і куди та на що пішли гроші ? В кишеню яким департаментів.
Відповісти
А чи краще це, ніж приковувати когось наручниками у цьому ж місці ?


Відповісти
Скільки живу в Луцьку ще такого недалекого депутата не бачив
Відповісти
Такого дебіла і Луцьк не бачив поки не приїхав з села Торговиця. .
Відповісти
По всьому світу на центральних площах проводяться подібні заходи. І повага до героїв Небесної Сотні і фестиваль повітряних куль одне одному не заважають. А подібні заходи це просто дешевий популізм. Сам Данильчук не сильно голову попелом посипає.
Відповісти
Про це треба було думати тоді, коли ті стели витягувати у центр міста! В нас є меморіал Вічної Слави, де і потрібно було би розмістити стелу Героїв. А тепер, коли самі вигадали те все - самі і вигрібайте. І взагалі, Паша - час додому! Луцьк - це не твоє місто і не твоя вотчина.
Відповісти
Таких дебілів як ти - Луцьк ще не бачив, повернись у своє село, хоч на одного менше буде...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні