--> Роман Романюк взяв участь у туристичному форумі* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Роман Романюк взяв участь у туристичному форумі*

0
3
Роман Романюк взяв участь у туристичному форумі*
Керівник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк взяв участь у West Tourism Forum, який відбувся 15 червня у Adrenalin City.

Про це повідомляє Ольга Шевчук на сторінці у Фейсбуці.

Зокрема Романюк під час панельної дискусії та підведення підсумків заходу наголосив, що для розвитку туризму на Волині необхідна консолідація зусиль влади, громади та бізнесу.

"Волинь повинна використовувати свій туристичний потенціал, адже велика кількість природних ресурсів, історичної спадщини, працелюбного населення, здатна відкрити нашому регіону нові горизонти. Про це йшлось на West Tourism Forum, який відбувся сьогодні в Adrenalin City.

Головним організатором заходу стала PMBA Бізнес-Академія, спільно з іншими соціальними партнерами.

Участь у заході взяв керівник Волинський обласний центр зайнятості Roman Romaniuk.

Волинський обласний центр зайнятості сприяє розвитку підприємницьких ініціатив в сфері туризму та надання послуг шляхом реалізації освітнього проекту "Школа підтримки культури та туризму", в рамках якої проводяться семінари, тренінги, робочі зустрічі з зацікавленими організаціями (партнерами). Ми сприяємо розвитку народних промислів, організовуємо громадські роботи на історико-культурних об'єктах, навчаємо на професії сфери туризму та обслуговування населення, допомагаємо у складанні бізнес-планів для майбутніх підприємців у сфері туризму", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні