У Луцьку пропонують запровадити «картку лучанина»

4
1
У Луцьку пропонують запровадити «картку лучанина»
В обласному центрі найближчим часом планують впровадити «картку лучанина».

Відповідний проект рішення опублікований на офіційному сайті Луцької міської ради. Його розглянуть на засіданні виконкому у середу, 20 червня.

Очікується, що «картка лучанина» функціонуватиме на основі банківської платіжної картки.

Партнером з впровадження та реалізації системи стане «Ощадбанк». Він здійснюватиме реєстрацію, облік та видачу «карток лучанина» за зверненнями громадян, які зареєстровані в місті Луцьку, громадян, що отримують повну середню, спеціальну та вищу освіту у навчальних закладах міста Луцька всіх рівнів акредитації, а також внутрішньо переміщеним особам, які проживають в обласному центрі.

Впровадження «картки лучанина» дасть можливість спростити механізми надання пільг і компенсацій, їхнього обліку і адресності та розвинути безготівкову форму розрахунків за проїзд в громадському транспорті.

Нею можна буде розрахуватися в тролейбусах, маршрутках, використовувати для безпеки в закладах освіти, а також оплачувати адмінпослуги у ЦНАПі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще одразу верніть кріпосне право. Картку х\янина введіть... ні ума ні фантазії - мавпують то мацкву то куєв. Зарплатні людські "введіть"...
Відповісти
Субсидіями та іншими «допомогами» з кишень хто паше в БЕЗРОЗМІРНІ кишені ледарів... -ЗАДРАЛИ!!!
Ніяких карток і НУЛЬ СУБСИДІЙ та інших дотацій!!!
Відповісти
брєд сивої кобили
Відповісти
Відповідно до проекту рішення: Як закопати 1,5 млн зараз, 5 млн грн потім, створити черги де тільки можно (ЦНАП, соцзахист), забрати 150 грн з кожного. Про те як там пишуть, спостережень - багато. Особливо сподобалося це: "функції контролю адресності витрачання цільових соціальних коштів, і інших операцій"... Тобто хтось в ЛМР завжди буде контролювати чи не білий хліб ти часом купляєш за кошти, що пройшли тобі як пенсія. Але приймуть по любому, тож гроші і рух.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні