На Волині їздить комбайн на «бляхах»

11
-4
На Волині їздить комбайн на «бляхах»
На вулиці Шевченка у Ковелі патрульна поліція зупинила комбайн на "бляхах".

За словами власника комбайна, на виготовлення необхідних дозволів, аби щойно ввезена за кордону техніка могла їздити на території України, потрібно мінімум місяць, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

А робота на полі є уже, отож чекати стільки часу на документи нема коли. Дозволи виготовляють, але паралельно й працюють. Однак такі аргументи патрульних не переконали.

"Вони почали мені погрожувати - шо комбайн крадений, ми його заберемо на штрафмайданчик, забрали права", - каже власник комбайна.

Поки поліцейських не було, комбайн перегородив проїзд автівкам.

Власник почав телефонувати до керівництва поліції аби домовитись щоб на комбайні можна було працювати, нікуди не додзвонившись повернувся назад. Патрульні ситуацію не коментують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знав що потрібно "мінімум місяць", чому раніше не привіз? Крім того, "зробити" документи - займає не місяць, а тиждень-два.
Відповісти
будеш собі це говорити коли стоятимеш в черзі за хлібом.
Відповісти
шантаж -,цінами на хліб не пройде, варіантів де купувати - дуже багато, та й не всі їдять хліб та інші мучні вироби.
P.S. А м'ясо, сало, ковбаса, сало і т.п. - набагато дешевше в Польщі... Не хочеш - не працюй, хочеш працювати - не будь таки хитрови#баним
Відповісти
Комбайн реєструється за добу/дві доби, все елементарно. Просто власник зажав переплачувати 20% ПДВ при розмитненні, от і пояснення всім казкам.
Відповісти
Підараси! Дайте жити людям, скоти!
Відповісти
Це ж контрабандисти і аферисти Яренчуки. Кого ви намагаєтеся захищатии? Комбайни з-за кордону завозять усі,а також їх розмитнюють сплачуючи податки, а ці хитро жопі Яренчукі ні. Ось нехай і займеться фіскальна служба як попав комбайн в Україну. Це не ради покарання, а ради справедливості.
Відповісти
Недокопи трохи перегинають палку. Людині за що жити?
Відповісти
рабітникам Ковельського МРЕО мона їздити на бляхах ?
Відповісти
Трохи? Та гнуть так що більш нема куди.
В ліс вивезти і хай копають собі яму. Но їм уже довго не залишелось)
Відповісти
Документи там були і посвідчення комбайнера і митна декларація і виснрвок експерта і договір куплі проодажу через державний банк а причина основна яку придявили копи не було дозволу на проїзд негабаритної техніки.от якби приліпили цю бумажку до стікла то в нас і ссупровід надаеться і водіїї надають перевагу.Абсурд
Відповісти
Така в нас поліція. Людяності нема. Хай інших перевіряють скільки тисяч євроблях їздить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні