Шакіру звинуватили в тому, що вона продає «нацистські» аксесуари. ФОТО

2
2
Шакіру звинуватили в тому, що вона продає «нацистські» аксесуари. ФОТО
Колумбійська співачка Шакіра в рамках свого світового туру запустила в продаж лінію аксесуарів, один з яких викликав неабиякий скандал в мережі.

В офіційному інтернет-магазині концертної продукції співачки користувачі виявили золотий ланцюжок з кулоном, що нагадує нацистський символ "Чорного сонця", і написами "Шакіра" і "Всесвітній тур Ельдорадо", - повідомляє ТСН.

Багато користувачів звинуватили співачку в необережності використання символіки.

"Дорога Шакіра, ти знаєш, що твій медальйон зображає важливий нацистський символ, поширений СС під час нацистської епохи?" - звернув увагу на дивну прикрасу один з користувачів соцмережі.

"Фашистський символ як прикраса для твого міжнародного туру? Ти, серйозно, Шакіра?", - зауважив ще один уважний користувач Мережі.

На що промоутер туру заявив, що медальйон втілює доколумбійську символіку.

"Ми щиро перепрошуємо за цю ненавмисну схожість і назавжди прибрали продукт (з продажу)", - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в українській вишиванці теж є символи які нагадують "гітлерівську " символіку.Так тим символам більше двох тисяч років, вони ще з дохристиянського періоду.
Відповісти
Ця черезмірна прискіпливість шукати у всьому нацизм просто вже дратує. Так можна і тризуб асоціювати з вилами, а зірку давида - з колючим дротом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні