Тигреня Тріша може залишити Луцький зоопарк. ВІДЕО

1
-2
Тигреня Тріша може залишити Луцький зоопарк. ВІДЕО
Тигреня Трішу можуть забрати із Луцького зоопарку. Її батьки - орендовані тварини, а відтак і потомство не є власністю комунального підприємства міста.

Про це у коментарі розповіла директорка луцького зоопарку Людмила Денисенко.

«Грошей купувати тварин у нас немає. Ціни високі. До прикладу, за Білого ведмедя просять 100 тисяч. За ними раніше можна було їхати або в Москву, або в Берлін. Зараз - тільки в Берлін», - розповіла Денисенко.

Читати також: У Луцькому зоопарку вперше виходили тигреня, від якого відмовилися батьки

Та й, є інша проблема - батьки досі не сприймають тигриня. Якщо так буде й надалі - доведеться будувати новий вольєр, а це - приблизно 300 тисяч гривень, яких в зоопарку немає. Та й місця для майбутніх помешкань новим мешканців вже не лишилося. Лише цього року тут народилися дитинчата мавп, лемурів, єнотів та носух. Поповнення в тигрів - вперше в Луцькому зоопарку. До цього з великих котячих тут народжували лише левиці. Востаннє це було чотири роки тому.

Вже з понеділка, 2 липня, працівники зоопарку обіцяють виділити спеціальні години, коли Трішу випускатимуть «в люди». Тоді можна буде сфотографуватися поряд із нею. Чіпати тварину руками - не дозволятимуть. Та пояснюють усім охочим, що це не іграшка. Хочете мати право чіпати тварин - приходьте працювати в зоопарк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що то за мі,мі,пише,якесь дебільне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні