«Ніхто нічого не зробить, бо ще наб'ють», - волинянка про неадекватів-ромів у потягах

12
1
«Ніхто нічого не зробить, бо ще наб'ють», - волинянка про неадекватів-ромів у потягах
У мережі обурюються поведінкою ромів у волинських потягах.

Про це написала Yuliia Hrytsiuk у Фейсбуці.

«Я щодня їзджу електричками, але переважно з циганами бачусь перед і після вихідних в електричці, яка їде на Ковель і назад (таборують десь біля Переспи). Їхала сьогодні. Навпроти п'яний дядько і купка циган облапошує його потроху: хто гадає, хто співає, хто вговорює. Віддав вже пару десятків грн. Малий, що стоїть, що 3 хв хакає на вікно, плює. Сміття накидали. Крики. Смалять супер смердючі цигарки. За проїзд ніколи не платять, вимагають гроші в мене, обматюкують і обзивають, бо не даю. П'ятнадцятирічна дівчинка вже з вдасною дитиною на руках», - йдеться у дописі.

Волинянка пише, що є і винятки.

«І така картина щоразу, бувало й гірше. Вибачте на слові- справляють основні потреби прямо в тамбурах, смердить, можна вступити. Нічого біля себе покласти не можна, все руками беруть. Болит голова від крику. Ні, я не узагальнюю. Було навіть, що сім'я циган їхала біля мене чемно, навіть за проїзд заплатили. В селі, де я народилася, були цивілізовані цигани, хороші. Однокласник "напівкровка" - все ок. А тут...в Голобах пересадили і повиганяли за торгівлю наркотою декілька сімей», - зазначає вона.

«Чому для мене є закони і мораль, для них - нема? Де ваша справедливість? Чому вагон з 90% українців, які заплатили за проїзд, мають 2 години це терпіти? І ніхто нічого не зробить, бо ще наб'ють», - пише жінка.

«Не радьте мені перейти в інший вагон. Переходила. А там було удвічі більше циган. Це не клич, до погромів чи чогось такого. Це крик душі і вимога до влади-раз ми живемо в багатонаціональній країні, то зробіть так, щоб всі нації дотримувались однакових законів і вимог», - додає вона.
Теги: роми, потяг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роми такими були і повмирають такими. ..для них не можна працювати- гріх, а от обманути і обікрати не гріх
Відповісти
То можна прискорити їхнє вимирання, щоб нормальним людям життя не паскудили!
Відповісти
Адольф Гітлер вже тоді знав що треба робити з циганами. Мудрий був чоловік. А взагалі то циган чи ром, всеодно це недолюдина.
Відповісти
В мому понятії та ж свиня тільки на двох ногах. Правда свині бувають чистіші ніж роми.
Відповісти
ну то чого ви дивуєтеся тому що під Львовом на них напали, вони своєю поведінкою спровокували!
Відповісти
Львів показав як з ними треба поводитись
Відповісти
Хрущов з цим розібрався Був закон про припинення бродяжництва циган І НІХТО ЇХ ТОДІ РОМАМИ НЕ НАЗИВАВ Правда тоді для них була робота в колгоспах і надавали там якесь житло
Відповісти
чому в нас цілий етнос веде "кочовий" спосіб життя,де в якій статті на це є дозвіл,чому влада,правоохоронні структури на це закривають очі?!
А коли люди хочуть навести лад,то деякі піднімають "вереск про расизм",і не хочуть бачити "корінь" проблеми!
Відповісти
бляхарі ще гірше циган, сидять на субсидіях, драпаки ніде не фігурують, в лісах і біля озер смітять ще гірше ромів
Відповісти
Мунра нація, яка вважає себе на щабель вищою за Ромів, повинна розуміти, що саме ксенофобські настрої щодо них і породили таку поведінку представників даного етносу.
Відповісти
Адольф так теж починав
Відповісти
ви дібіли теж дуже скоро так підете з торбами по всьому світу. і це буде подєлом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні