«Для нас не самоціль, щоб Юля була мером», – Садовий про вибори у Луцьку

2
2
«Для нас не самоціль, щоб Юля була мером», – Садовий про вибори у Луцьку
Лідер «Самопомочі» Андрій Садовий вважає, що депутатка від його партії Юлія Вусенко була б гідним мером Луцька, проте стверджує, що вони готові розглядати й інших кандидатів. Важливо лише, щоб вибори у Луцьку таки відбулися.

Про це він заявив під час ТВ-чату на сторінці 12 каналу і видання «Волинь24» у фейсбуці.

«Для нас не є самоціль, що Юля має бути мером. Якщо буде гідне гроно людей, то ми готові обирати найкращого», – зазначив політик.

На думку Садового, Юлію Вусенко незаконно змістили з посади секретаря Луцькради.

«Юля насправді справилася перфектно. Тому що коли помер Романюк (екс-мер Микола Романюк, – ред.), вона гідно тримала керівництво міста в своїх руках. І потім маніпуляціями її змістили з посади. Незаконно, до речі. До сьогоднішнього дня рішення суду не є виконано. І це питання я піднімав… мав розмову з головою обласної державної адміністрації», – каже мер Львова.

«Закон має все-таки домінувати. Я переконаний, що Юля може бути дуже хорошим міським головою для Луцька. Але задача, щоб ці вибори були», – підсумував він.

Нагадаємо: після смерті Луцького міського голови Миколи Романюка на початку 2017 року виконувачем обов’язків міського голови стала тодішня секретарка Луцькради Юлія Вусенко. Проте незабаром нова більшість усунула її від посади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ти такий щоб вирішувати питання кому бути міським головою у Луцьку! Займайся своїм Львовом і не сунь носа не у свої справи та не у своє місто. Розбирайся у себе, а тут обійдемося без таких спеціалістів, які загадили все місто!
Відповісти
Людина з досвідом говорить правду,Укропи завоняли місто,пора частіше прати штани,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні