Що пишуть соцмережі про перекриття луцьких вулиць для польського Президента

12
8
Що пишуть соцмережі про перекриття луцьких вулиць для польського Президента
У зв'язку із візитом до Луцьку польського Президента, у місті перекрили декілька вулиць. Через це лучани вимушені були стояти у заторах.

У соціальній мережі Фейсбук містяни палко обговорюють незручності, які виникли через приїзд Анджея Дуди у Луцьк.

Нагадаємо, у неділю, 8 липня, до луцького костелу Святих Апостолів
Петра і Павла завітав президент Республіки Польща
Анджей Дуда. Потому він вирушив в селище Олика, де за кошти поляків реставрують костел.

Мая Голуб: "Прямо зараз у Луцьку на проспекті Волі перекрита дорога через приїзд Президента Польщі. Тишина і нічого не їде. Яй. А мені ще ж на інший захід треба встигнути.

Юлія Вітова: "Не розумію.. Приїхав-поїхав. Мені шкода було літніх людей, котрі парились у тролейбусі у цьому заторі, а на вулиці спека і парить"

Богдан Климчук: Стою у пробці 20 хвилин, бо десь тут президент Дуда. Пропоную зараз флешмоб, подуди Дуді. Перекривати рух для чиновників - це бронзовий вік. Чим розвинутіша країна - тим менше пріоріті для чиновників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, хто запросив до Луцька польського президента

Igor Korets: 15 хв. в пробці! в неділю! Це катастрофа!!! Ще треба добавити про різню і про заробітчан. А ще про те "чого сюди приперся".

Богдан Климчук: Шановні президенти, ви або взагалі не приїжджайте, або приїжджайте дуже рідко. Бо 20 хвилин стояти в заторі тільки через те, що хтось приїхав - то якось не "комельфо".Тут близько 50 машин назбиралося в заторі, водії яких, мабуть, так же вважають. Або робіть щось, щоб можна було їхати".

Yuryy Akademitskhiy: "У нас вільно себе почувають російські терористи. Тому мені зрозумілі такі перестороги і хоча по закону пакості також попав у затор, в принципі розумію навіщо це і чом так".

Олег Огородник: "Вони перекрили не тільки Волі, а й Б.Хмельницького, також обмежили рух по всьому центру парковій та набережній".

Roman Denysiuk: "Ну то фігня. Велопробіг більше часу займає. :) А перекриття в Києві деколи то взагалі жесть".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жителі міста не мають жодних проблем, якщо вони створюють їх з нічого, або вони вічно незадоволені всім
Відповісти
а не можна сісти в свій "броньовик" і проїхати як всі люди без "помпи", ніхто даже незнатиме і не зверне увагу
Відповісти
А на володимирській були незадоволені приїздом українського президента а не польського)))(з підслуханого)
Відповісти
Скоро на вашій володимирській і кіріла зустрічатимете ,який приїде церкву в мікрорайоні відривати. Як ви таке допустили, брати, українці ?
Відповісти
Жах, аж очі ріже це читати, люди, ви коли останній раз стояли в пробці, 20 хвилин постояли а вже роздули проблему всесвітнього масштабу! Особисто я в цьому не побачив жодної проблеми яку варто було б так бурно обговорювати! Так, мінімальна незручність.
Відповісти
полішук на блясі - вважаю нижче своєї гідності стояти 10 хв у заторі, навіть через приїзд президента іноземної держави....
Відповісти
про несуттєві справи, багато написано, про найважливіші речі - що сказав президент Дуда- нічого немає
Відповісти
А як часто будь-який президент будь-якої держави відвідує Луцьк? Ви тут пнетеся аж до срачки до Європи,до туристичної Волині,аж цілі департаменти постворювали... Пів Луцька з Польщі не вилазить бо там краще працювати, а як приїхав президент цивілізованої країни-вже дискомфорт,нам, великим українцям! Але ж ми дурні!!!
Відповісти
Існує протокол і церемоніал. Про це неписані цілі книги. А полішуки, які приїхали в Луцьк з Любешова і сплять на двоярусних металевих ліжках зразка 1905 року, хочуть, щоб глава держави проїхав мимо них на ровері.
Відповісти
Проїхав і щоб пару злотих дав...
Відповісти
Для наших невігласів президент один-Палиця і ко!
Відповісти
Як був велопробіг, легкоатлети бігали , гирі таскали , чого тоді не скиглили і це займало часу не 20 хвилин , а зараз постояли декілька хвилин не євробляхах і вже такі всі усталі, а в Києві по 2-4 годині в пробці і нічого , я сьогодні цілий день по місту катаюся по справам і все добре, треба було обирати інший маршрут, Луцьк не таке велике місто, за годину можна з одного кінця в інший пройти пішком, а так всім срака обвалиться, лишні калорії скинули, тим більше пішоходи ходили і ніхто їм не перешкоджав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні