У Луцьку «запороли» облаштування нового майданчика для вигулу собак. ВІДЕО

2
3
У Луцьку «запороли» облаштування нового майданчика для вигулу собак. ВІДЕО
У травні власники собак у Луцьку виграли конкурс місцевих ініціатив на облаштування майданчика для вигулу своїх улюбленців.

Проте використати отримані 50 тисяч гривень не можуть, адже земля біля колій дитячої залізниці - у постійному користуванні ПАТ «Укрзалізниця», - йдеться у сюжеті «Суспільного. Волинь».

Олександр Ванюрський, один з ініціаторів облаштування місця для вигулу собак, каже, майданчик саме у цьому мікрорайоні міста необхідний. Оскільки вирішити питання з ділянкою біля колії дитячої залізниці неможливо, пропонує виділити землю поруч – при вході у колишній ботанічний сад СНУ імені Лесі Українки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У парку 900-річчя буде три майданчики для вигулу собак

«Тут все заросле кропивою, борщівником. У нас засмічення пляшками, шприцами. Роботи тут буде дуже багато», - каже Олександр Ванюрський.

Проте і ця ділянка непридатна, кажуть чиновники і пояснюють причини: зливна каналізація, газопровід, природно-заповідний фонд, статус якого має бути знятий указом президента.

«Цю конкретно територію не можливо використати, її можна трохи змістити правіше, бо там проходить газопровід, ливнева каналізація», - пояснює директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Ще однією проблемою може бути ліквідація коштів на рахунках міськради, якщо вони не будуть використані до кінця року або ж доведеться знову брати участь у конкурсі місцевих ініціатив. Але вже наступного року.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як це все ми переживемо?
Відповісти
На приватному обійсті - собака це нормально. Але тримати тварину в квартирі (не тільки пса) - знущання над звіром та сусідами. Вам подобаються собаки - мені не подобаються. Але чомусь з собачниками носяться та цацкаються, а догхантери - зло? Був приємно вражений, як на днях маршрутник висадив пацана з собакою без намордника. Таке враження, що завівши собаку в людини пропадає розум. Собачники - можете починати мінусовати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні