У Луцьку на «СКФ Україна» влаштували дитяче свято. ФОТО*

0
6
У Луцьку на «СКФ Україна» влаштували  дитяче свято. ФОТО*
Однією із ключових та найголовніших цінностей компанії «СКФ Україна» є турбота про своїх працівників. Адже цінніше людей можуть бути лише люди.

Цими вихідними на луцькому підшипниковому заводі організували свято для дітей своїх працівників. Зауважимо, що захід відбувається не вперше та, за інформацією організаторів, його хочуть зробити традиційним і проводити кожного місяця.

Захід компанія провела у форматі популярного шоу «Орел та Решка». Дітвора мала змогу «відвідати» чотири країни світу: Францію, Китай, Іспанію та Швецію.

Як розповідає працівник заводу Володимир Лясковецький, вони завжди відвідують такі заходи, а діти з нетерпінням чекають наступного свята.



«Стараємось майже завжди приводити синів, аби знали, де працює їхній тато. Хочу, щоб вони розуміли, що таке робота та як заробляють гроші. Старший син завжди з нетерпінням чекає наступної поїздки», - розповів Володимир.

У кожній новій «подорожі» для хлопчиків та дівчаток розповідали цікаві факти про країну, проводили тематичні конкурси та навіть влаштували хімічні досліди.

Одна з учасниць квесту Марійка розповіла, що найбільше їй подобаються рухливі конкурси, а ще вона мріє поїхати закордон.



«Ми вчимо країни світу. Це дуже цікаво. Найбільше мені подобається активне навчання в ігровій формі. Я би хотіла побувати у Польщі, бачила звідти багато фото, там дуже гарно», - ділиться дівчинка.

На завершення насиченого дня діти виконала останнє завдання квесту та знайшли пляшку з подарунком – майстер-клас на виготовлення амулетів-медальйонів.



«Сьогодні у нас дитячий розважальний захід на тему «Орел та Решка». Обрали таку тематику, адже зараз період відпусток та відпочинку. Цей захід лише для дітей працівників заводу, участь взяли 26 учасників віком від 9 до 11 років. Вони «мандрували» чотирма країнами. Надалі плануємо проводити такі свята кожного місяця», - підсумовує представниця «СКФ Україна» Наталія Приймачук




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні