«Слава Україні!»: волиняни долучились до флешмобу проти FIFA

5
-2
«Слава Україні!»: волиняни долучились до флешмобу проти FIFA
Волиняни долучилися до флешмобу на сторінці FIFA, протестуючи проти покарання футболіста збірної Хорватії Домагоя Віди та футбольного фахівця Огнєна Вукоєвича за відео з гаслом «Слава Україні!».

Флешмоб запустили у понеділок, 9 липня. Усього за добу у розділі «Відгуки» на сторінці FIFA з'явилося понад 270 тисяч обурених коментарів.

До флешмобу проти FIFA долучились і волиняни, публікуючи повідомлення із гаслом «Слава Україні!», «Glory to Ukraine», «Гра на кістках!». Серед волинян, які приєдналися до акції – активісти, журналісти, політики, бізнесмени, священики.

Також учасники флешмобу ставлять найнижчу негативну оцінку сторінці FIFA (одну зірочку), що обвалило рейтинг сторінки майже до мінімуму. Наразі її рейтинг 1,3 з 5 зірочок. 1 зірку сторінці поставили 154 тисячі відвідувачів. 5 зірок - 16 тисяч, 4 зірки - 3,4 тисячі, 3 зірки - 3,1 тисяча, 2 зірки - 3,6 тисяч.

Нагадаємо, після перемоги над збірною Росії у чвертьфіналі Чемпіонату світу футболіст збірної Хорватії Домагой Віда записав відео, де він вигукує «Слава Україні», а його колега Огнєн Вукоєвич каже «Ця перемога — за «Динамо» та за Україну!» (обидва футболісти раніше грали за київське «Динамо).

Після цього ФІФА винесла попередження Домагою Віді, а Огнєна Вукоєвича Хорватський футбольний союз відсторонив від участі в Чемпіонаті світу-2018.


























Теги: fifa, флешмоб
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І будуть стверджувати що вони поза політикою
Відповісти
чекайте недопуску України на найближчий чемпіонат. кого будете у цьому звинувачувати, конєчно же, Путєна?
Відповісти
та якось ні холодно, ні жарко від того
Відповісти
знов продемонстрували на весь світ, що довбні. вітаю.
Відповісти
всі давно вже знають, що ФІФА - довбні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні