Розважальний центр «Промінь» дарує знижки на святкування Дня народження*

1
0
Розважальний центр «Промінь» дарує знижки на святкування Дня народження*
Свято Дня народження завжди особливе і багате на подарунки. Розважальний центр «Промінь» запрошує відсвяткувати цей особливий день у кафе «Чорничне» або у «George's Club».

Кафе «Чорничне», що у Дитячому розважальному комплексі «Смугастий носоріг» (2-1 поверх), надає імениннику знижку -20% на все дитяче меню.

Таку ж знижку на все меню, гру в боулінг та більярд іменинник отримає у «George's Club» (3-й поверх).

За детальнішою інформацією та бронюванням звертайтесь: +380 (50) 490 77 14.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тоже мені даруночки! Коли ми прийшли в «Промінь» на святкування дня народження нам не надали знижку 20% на боулінг, сказали що акція на акцію не діє, бо в них зараз 1+1, коли ми сіли за столик, нам знову відмовили знижку 20% на меню, так як виявилось що їх треба попереджати за день до того. А на моє питання чому мене про це не повідомили коли я бронювала доріжку на боулінг, хоча я задавала питання на рахунок акційних пропозицій та знижок в честь дня народження і про боєулінг і про меню, та чому цього не пише в жодному буклеті, працівники знизували плечима та казали звертатися до адміністратора. Звісно ми цього не зробили адже день був призначений не для розборок. Настрій був зіпсований
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні