--> Смертельна аварія на трасі «Київ-Чоп»: врізались маршрутка і фура, 10 загиблих. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна аварія на трасі «Київ-Чоп»: врізались маршрутка і фура, 10 загиблих. ФОТО

6
5
Смертельна аварія на трасі «Київ-Чоп»: врізались маршрутка і фура, 10 загиблих. ФОТО
У Житомирські області на трасі "Київ-Чоп" врізались маршрутка "Київ-Рівне" та фура. Загинуло 10 осіб. Ще 10 травмовані, серед яких - діти.

Страшна аварія трапилась у п'ятницю, 20 липня, близько 10:40, поблизу села Глибочиці, - повідомляє прес-служба поліції Житомирщини.

За попередніми відомостями, водій маршрутного автобусу (вірогідно, сполученням Київ – Рівне), рухаючись у напрямку м. Житомира, врізався з вантажівкою «DAF» з напівпричепом.

Станом на 11.30 відомо, що унаслідок ДТП 10 людей загинуло, ще 10 із отриманими травмами різного ступеню тяжкості доставлені до медичних закладів.

Як пише Рівне вечірнє, в поліції уточнили, що серед 10 загиблих – водій маршрутки та дев’ять пасажирів, один з яких хлопчик приблизно шести років.

Крім того, серед травмованих 2 дітей: дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульська Новоград-Волинського району; хлопчик, на вигляд 13-ти років.

Діти у тяжкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.

Також у медичні заклади м. Житомира доставлені: жителька Ружинського району Житомирщини, 1993 р.н., житель м. Новограда-Волинського, 1963 р.н., житель м. Коростеня, ще 1 жінка, особа якої нині встановлюється.

На місці події продовжують поліцейські, патрульні, рятувальники та медики.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бус типу пасажир фабричний? Подивіться, як повідривало сидіння (прикручені кустарно шурупами(!)) від підлоги (фанерної). І будуть далі сотні жертв, бо жоден перевізник-аматор не возить людей фабричними бусами, а лише переробом з вантажівки
Відповісти
в такому дтп і у заводського пасажира шансів мізер, всеодно що в стіну. водій явно тулив з перевищенням
Відповісти
Коля - не кажіть дурниць, будь-ласка. Бус лишився цілим. Трошки постраждав передок. Навіть місце водіяне в такому вже і критичному стані. В справжнього пасажира сидіння конструктивно кріпляться до несучих лонжеронів + обладнані пасками. Максимум, що було - водій під крапельницею
Відповісти
Ось офіційна версія від стражів порядку http://rivne1.tv/Info/?id=92821
Я ще вчора розглядував фотографії моторошної аварії, і не міг зрозуміти - а де гальмівний шлях? Чорна кілька метрова пляма - явно не слід від гальм.
Читаю уважно повідомлення поліціянтів - "першою жертвою стала дівчинка: вона випала з салону ще до того, як транспортний засіб став гальмувати".
Тобто виходить, маршрутка почала розсипатись на швидкості, що призвело до того, що водій не впорався з керуванням
Відповісти
Цілком вірно, але Ви згідні, що кузов маршрутки лишився цілим?
Відповісти
Біда. Контору чий бус нагнути раком. Мертвих не повернеш, але щоб виплатили тисяч по 20 баксів за кожного загиблого. Тоді будуть і маршрутки адекватні і водії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні