Перетворилася на автомагістраль, - лучани про вулицю, де відремонтували дорогу. ФОТО

5
24
Перетворилася на автомагістраль, - лучани про вулицю, де відремонтували дорогу. ФОТО
Лучани скаржаться на на водіїв, які не зважають на обмеження швидкості на відремонтованій дорозі.

Про це вчора, 19 липня, розповіли мешканці приватного сектору вулиць Клима Савура та Тараса Бульби-Боровця на окрузі депутата Луцької міської ради Андрія Покровського.

Мешканці розповіли помічнику депутата Євгенію Мікояну, що потрібно встановити додаткові дорожні знаки та облаштувати пішохідний перехід. Адже після ремонту вулиця Клима Савура, за словами мешканців, перетворилася на автомагістраль, а водії про обмеження швидкості до 50 км/год у межах міста ніби й не чули.

«Запитайте людей по цій вулиці, чи є така огорожа, в яку б не врізалась машина», – прокоментувала ситуацію жителька округу.

Неодноразово прозвучала проблема старих тополь, які перебувають в аварійному стані. Стосовно них лучани вже й зверталися до міської ради.

«Уже рік ми дзвонимо, а вони нам кажуть: «Добре-добре, скоро-скоро». І все», – розповіла лучанка Ірина Степанівна.

Скаржаться і на погане освітлення та підтоплення будинків через стару і неефективну зливну каналізацію.

«Болюче питання – це каналізація», – наголосив один з мешканців округу.

За словами лучан, раніше вона була, проте згодом її запломбували.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Висновое один, поки водії не навчаться їздити по правилам, дороги ремонтувати не варто. Тільки тротуари. Бо по іншому ніяк, зроблять дорогу і зразу аварії, смерті на торозі.
Відповісти
Хто скаржиться?- хто вічно на дотаціях і субсидіях! Скаржаться ті, хто за гречку продає свій голос і майбутнє!( Скаржаться деграданти, які вічно усім незадоволені!(( Тоді бл перекопайте нах усі дороги, і їздіть мудили кіньми! Але ж і на коня ви не заробляєте, тому що мудили ледащі!!!
Відповісти
там треба лежачі поліцейські поставити,і нехай шумахери "гроблять ходову", бо для авто***донів очі позаліплюй 50км вони все одно будуть тиснути на газ!
Відповісти
Не швидкість винна, а прокладка між кермом та сидінням!!! «Зрите в корень»!!!- от коли посадять інструктора водіння, викладача, мусора що приймав, ПСИХОЛОГА, посаду якого НЕОБХІДНО ввести для екзаменуємих, от ТІЛЬКИ ТОДІ буде взаємоповага! Ще правда покоління два порох знищить, залишки порозумнішають, попи повиздихають,.., тоді і пішоходи почнуть розумнішати
Відповісти
Вчора близько 17.00 з вул. С. Ковалевської в напрямку п-ки №2 на зелене світло вирулила дівка на старому БМВ кольору мокрого асфальту на євроблясі і (нечуване нахабство !) сигналила пішоходам, котрі навпроти "Бджілки" переходили в напрямку СШ №18. Хто їй дав права ?..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні