Понад 176 тонн непридатних консерв виявили у військовій частині в Києві

2
2
Понад 176 тонн непридатних консерв виявили у військовій частині в Києві
Понад 176 тонн непридатної для вживання тушонки виявили в одній із військових частин Києва.

Наказом Міністерства оборони України винних посадових осіб військової частини притягнуто до дисциплінарної відповідальності, - пише 24 канал.

«Під час перевірки виявлено низку порушень… виявлено продовольство, без документів, які засвідчують безпечність та якість. А саме – м’ясні консерви "М’ясо тушковане з яловичини" – понад 176 тонн, вироблені ТОВ "ВІЗИТ", Київська область, м. Узин», – йдеться в повідомленні.

Як зазначив заступник начальника Головного управління розвитку і супроводження Збройних сил Вадим Старощук, зразки консервів направили на лабораторні дослідження.

"Міністр оборони України доручив Військовою службою правопорядку ЗС України провести службове розслідування… За результатами двох проведених лабораторних досліджень встановлено невідповідність вищезазначених зразків вимогам нормативно-технічної документації ДСТУ", – розповіли в Міноборони.

Зазначається, що винних посадовців військової частини притягнули до дисциплінарної відповідальності.

Матеріали розслідування направили до Головного управління військової прокуратури для притягнення до відповідальності фірм-постачальників та посадовців, які слідкували за харчуванням військових.


Теги: їжа, здоров'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за 176 тон до дисциплінарноі відповідальності РОЗСТРІЛЯТИ
Відповісти
Генерали артсклади на мільйони палять і нічого. А тут дрібниця.скормлять атовцям. А ще у нас є верховний говнокомандуючий, у нього сімя велика, хай жруть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні