Активісти передали одяг людям, які перебувають у луцькому СІЗО

0
-1
Активісти передали одяг людям, які перебувають у луцькому СІЗО
Волонтери проекту «Соціальні контейнери» передали одяг для людей, що перебувають у луцькому слідчому ізоляторі.

Про це повідомила у Фейсбуці активістка та громадська діячка Олена Кравчук.

"Сьогодні мали незвичний досвід - завезли одяг у Луцький слідчий ізолятор для людей, які там перебувають, адже отримали інформацію, що вони там часто рушників не мають, не те, що одягу," - пише волонтерка.

Також Олена Кравчук повідомила, що проект "Соціальні контейнери" збирає речі аби вже на початку серпня передати допомогу у зону АТО. Тому, якщо у вас назбирались речі, якими ви не користуєтесь, нагадуємо, що два соціальних контейнери для збору вживаних речей встановили у Луцьку: біля департаменту ЦНАП на вулиці Лесі Українки та біля магазину ПАККО, що на вулиці Ковельській. Сюди можна приносити випраний одяг, взуття, іграшки, книги.

А ті, хто потребує допомоги, можуть приходити до контейнера біля ЦНАПу за одягом в понеділок, середу та четвер з 17.00 до 18.00 години.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні