У Рівному затримали сепаратиста-пенсіонера, який казав, що вішатиме українців

3
-1
У Рівному затримали сепаратиста-пенсіонера, який казав, що вішатиме українців
71-річного чоловіка, який просив гроші у перехожих, тримаючи в руках портрет царя Миколи ІІ, затримали патрульні в Рівному.

Пенсіонер є уродженцем РФ, нині мешкає у Почаєві. Жебракуючи, він кричав, що коли приїдуть російські танки, він вішатиме українців, - повідомляє Крапка.

При цьому обзивав наших співгромадян «зрадниками мазепівськими та бандерівськими». Перехожі викликали до дебошира поліцію.

Цього чоловіка патрульні затримали. Відносно нього склали протокол за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство). Також про даний випадок повідомили працівників СБУ, – повідомила лейтенант поліції Олександра Холова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до психіатра його треба завести
Відповісти
Стандартный русский фашист. Лучше бы выбили зубы идиоту - было бы смешно, когда бы он шамкал свою агрессивную имерскую ересь.
Відповісти
своїми зубами займись. це звичайний хворий бомж.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні