Ковель отримав реанімобіль від німецьких благодійників

0
4
Ковель отримав реанімобіль від німецьких благодійників
Ковельське міськрайонне територіальне медичне об`єднання отримало реанімаційний автомобіль «Мерседес-Бенц» від німецьких благодійників Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте.

Про це повідомляє Сергій Товкач у Фейсбук.

Це вже другий спеціальний автотранспорт такого класу подарований Malteser Schwerte ковельським медикам.

Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук поінформував, що презентований реанімобіль всього лиш невелика частина вантажу, зібраного німецькими друзями. Ще один гуманітарний «транш» для потреб МТМО – 24 тони матеріальних цінностей медичного призначення оформлюється на в'їзд до України з Євросоюзу.

Керівник Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте Вольфганг Бооз, звертаючись до медиків та керівництва міста від імені «мальтійців» подякував за вручені відзнаки і запевнив ковельчан у подальшому плідному співробітництві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні