Весело, цікаво і безпечно: якими є нові дитячі майданчики біля луцьких новобудов. ФОТО*

1
20
Весело, цікаво і безпечно: якими є нові дитячі майданчики біля луцьких новобудов. ФОТО*
У двох житлових комплексах, які нещодавно здала в експлуатацію будівельна компанія “Луцьксантехмонтаж №536”, у дворах споруджені принципово нові, великі і безпечні дитячі і спортивні майданчики.

Нагадаємо, що у червні у Луцьку завершили будівництво житлових комплексів “Тріумф” на проспекті Перемоги та нового будинку на вулиці Набережній.

У їхніх дворах – насправді великі майданчики. Так, площа дитячої ігрової зони біля будинку на вулиці Набережній - 178 кв. м, а площа спортивного майданчика - 150 кв. м. У житловому комплексі “Тріумф” площа дитячого майданчика - 112 кв. м, а спортивного - 69 кв. м.



Особливість цих майданчиків - спеціальне гумове покриття. Воно має усі необхідні сертифікати безпеки і розроблене спеціально для використання у місцях, де граються діти, в тому числі без нагляду дорослих. Гарантія на такі гумові плити, яку дає виробник, - 10 років.



Подбали будівельники і про різноманіття і якість інвентаря. Приміром, на спортмайданчику житлового комплексу на Набережній є і кільця для баскетболу, і стійки для волейбольної сітки, і навіть такий добре відомий багатьом, але чомусь не надто поширений сьогодні тенісний стіл.



“Ми сподіваємося, що наші нові майданчики стануть місцем, де не стихатиме дитячий сміх, куди батьки відускатимуть своїх дітей без тривоги. Сприятиме цьому й те, що території наших житлових комплексів – огороджені, а майданчики – відділені від місць, де рухаються автомобілі,” – каже керівник відділу продажів «Луцьксантехмонтаж №536» Сергій Машевський.

“Попри те, що наша компанія уже доволі давно працює на будівельному ринку (“Луцьксантехмонтаж” зводить житлові будинки уже більше 50 років – ред.), ми не припиняємо постійно вдосконалюватися. Адже запити клієнтів постійно ростуть, і від нас чекають усе нових і нових “опцій” комфорту і якості. Тому ми постійно стежимо за новими будівельними, сантехнічними, енергозберігаючими технологіями, вивчаємо і використовуємо досвід передових будівельних компаній світу. І – що не може не тішити – постійно чуємо схвальні відгуки і подяки клієнтів. Це – і найкраща оцінка нашої роботи, і найкращий стимул рости і розвиватися далі,” – каже керівник відділу продажів Сергій Машевський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні